ביקור אצל איציק אסלאן
ביקור אצל איציק אסלאן
לאחר המפגש אצל אבי תורגמן ביקרנו אצל איציק אסלאן
ותראו מה ראינו אצלו בשובך
ותראו מה ראינו אצלו בשובך
- קבצים מצורפים
-
- Resize of IMG_7493.JPG (72.92 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7448.JPG (57.18 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7484.JPG (68.84 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7529.JPG (56.46 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7511.JPG (57.05 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7476.JPG (40.91 KiB) נצפה 1430 פעמים
-
- Resize of IMG_7475.JPG (41.73 KiB) נצפה 1430 פעמים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
Re: ביקור אצל איציק אסלאן
איציק ערב טוב .
כול פעם שאני מבקר אצלך אני נהנה מחדש והכי חשוב לפני הכול עומד אדם יקר אשר אוהב את היונים ומשקיע מכול הלב .
ישר כוח.
כול פעם שאני מבקר אצלך אני נהנה מחדש והכי חשוב לפני הכול עומד אדם יקר אשר אוהב את היונים ומשקיע מכול הלב .
ישר כוח.
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
Re: ביקור אצל איציק אסלאן
מי שמכיר אותי יודע שאני בדרך כלל לא מגיב על תמונות של יונים
ובמיוחד ניזהר עם הטימלר הישראלי, אך מיום ליום ההיתמכרות גדילה והרצון להיתקרב
למודל שאנו רוצים לראות בעתיד מתחזק מיום ליום,
חשוב לשים לב לסף המצח אצל יונים אלו על יציאת המקור בקו ישר מיקום העיין במרכז ,עמידה ויציבה
שכולה מביעה אצילות ,פשוט הנאה צרופה ואכן ניתן לראות חומר גידולי אשר יהווה תשתית נכונה להתקרב למטרה,
שימו לב להתבטאות המין בהופעה הכללית שם ניתן להבחין בקלות יחסית בין הזכר לנקבה,
הלוואי וירבו עוד יונים שכאלה על אף שניתן כבר לראות אצל מגדלים נוספים איכות גבוהה של יוניםת
כאן המקום להדגיש שעלינו לשמור על רמתם לאחר הנשירה ,לשמור על הגרביים ,לשמור על נקיון הגוף ולוודא שאין עליהם טפילים
לא פנימיים ולא חיצוניים,כלומר לעשות תילוע ,ולאבק או לרסס את היונים ,בתוך כמה חודשים תיערך עוד תערוכה וחשוב
לי להדגיש כי לא תהיה סלחנות על טפילים,שמרו על אצילותה של היונה ולא לשכוח לשים טבעות על הגוזלים,
מי שיש לו עוד תמונות של יונים ברמה זו מתבקש לשלוח לאתר ,את הטובות והמתאימות נכניס לתקן ולספר שניכתב אך ורק לטימלר הישראלי,
ובמיוחד ניזהר עם הטימלר הישראלי, אך מיום ליום ההיתמכרות גדילה והרצון להיתקרב
למודל שאנו רוצים לראות בעתיד מתחזק מיום ליום,
חשוב לשים לב לסף המצח אצל יונים אלו על יציאת המקור בקו ישר מיקום העיין במרכז ,עמידה ויציבה
שכולה מביעה אצילות ,פשוט הנאה צרופה ואכן ניתן לראות חומר גידולי אשר יהווה תשתית נכונה להתקרב למטרה,
שימו לב להתבטאות המין בהופעה הכללית שם ניתן להבחין בקלות יחסית בין הזכר לנקבה,
הלוואי וירבו עוד יונים שכאלה על אף שניתן כבר לראות אצל מגדלים נוספים איכות גבוהה של יוניםת
כאן המקום להדגיש שעלינו לשמור על רמתם לאחר הנשירה ,לשמור על הגרביים ,לשמור על נקיון הגוף ולוודא שאין עליהם טפילים
לא פנימיים ולא חיצוניים,כלומר לעשות תילוע ,ולאבק או לרסס את היונים ,בתוך כמה חודשים תיערך עוד תערוכה וחשוב
לי להדגיש כי לא תהיה סלחנות על טפילים,שמרו על אצילותה של היונה ולא לשכוח לשים טבעות על הגוזלים,
מי שיש לו עוד תמונות של יונים ברמה זו מתבקש לשלוח לאתר ,את הטובות והמתאימות נכניס לתקן ולספר שניכתב אך ורק לטימלר הישראלי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060