הברחת יונים
הברחת יונים
מה עלי לעשות בבקשה?
במסתור הכביסה בבית גילית בריצפה קן ציפרים עם שני בצים. מאחר וכאב לי להרוס את הקן החלטתי לתת לאמא להמשיך לדגור וקיויתי שהגוזלים יגדלו ויעופו יחד עם אימם. לצערי הם לא רוצים לעוף והדבר עושה כינים במרפסת שעוברים לכלבים ולגוף שלי וכולנו מתגרדים, בנוסף לצואת יונים שמלאה את רצפת המסתור. אני מיואשת מה לעשות שיעופו ושלא יחזרו?
במסתור הכביסה בבית גילית בריצפה קן ציפרים עם שני בצים. מאחר וכאב לי להרוס את הקן החלטתי לתת לאמא להמשיך לדגור וקיויתי שהגוזלים יגדלו ויעופו יחד עם אימם. לצערי הם לא רוצים לעוף והדבר עושה כינים במרפסת שעוברים לכלבים ולגוף שלי וכולנו מתגרדים, בנוסף לצואת יונים שמלאה את רצפת המסתור. אני מיואשת מה לעשות שיעופו ושלא יחזרו?
-
Re: הברחת יונים
לגברת הנכבדה...אנו אוהבי היונים לא יכולים לתת לך פיתרונות איך להיפטר מהיונים אנו יכולים בימקום זה ללמד אותך איך בונים שובך ואיך צריך לטפל ביונים אבל בשום פנים ואופן אנו לא נותנים פיתרונות איך להיפטר מיונים...בתודה ...
שלום לחדשה.
ברמת העיקרון אין קשר בין טפילי היונה לטפילי הכלבים,
כדאי מאוד שתטפלי בכלבים שלך בתכשירים המיועדים לכלבים אשר עובדים זמן ארוך למדי של כמה שבועות
ולא תיצתרכי להאשים את היונים ,
במקביל תירכשי אבקת אופיגל בחנות החיות שבסביבתיך ותפזרי אותה על גוזלי היונים וסביבתם כך שטפיליהם יפגעו, זאת בהנחה שאת צודקת והם קיימים , הם יעלמו בתוך זמן קצר,
לכשיתבגרו הגוזלים ויעופו, הישתמשי במטאטא להרחיק את הקן הישן לפני שיחזרו ההורים לדגור מחדש ואת שאריות הלשלשת תשטפי במיים עם צינור בזרימה ישירה על מקום הימצאות הקן,
מדי יום לכשתיראי את היונים באות לאותו המקום התיזי עליהן מיים באופן ישיר ותוך זמן קצר הן לא
תירצנה לחזור לדגור במקום זה,
בהצלחה,
ברמת העיקרון אין קשר בין טפילי היונה לטפילי הכלבים,
כדאי מאוד שתטפלי בכלבים שלך בתכשירים המיועדים לכלבים אשר עובדים זמן ארוך למדי של כמה שבועות
ולא תיצתרכי להאשים את היונים ,
במקביל תירכשי אבקת אופיגל בחנות החיות שבסביבתיך ותפזרי אותה על גוזלי היונים וסביבתם כך שטפיליהם יפגעו, זאת בהנחה שאת צודקת והם קיימים , הם יעלמו בתוך זמן קצר,
לכשיתבגרו הגוזלים ויעופו, הישתמשי במטאטא להרחיק את הקן הישן לפני שיחזרו ההורים לדגור מחדש ואת שאריות הלשלשת תשטפי במיים עם צינור בזרימה ישירה על מקום הימצאות הקן,
מדי יום לכשתיראי את היונים באות לאותו המקום התיזי עליהן מיים באופן ישיר ותוך זמן קצר הן לא
תירצנה לחזור לדגור במקום זה,
בהצלחה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
אפשר כמובן אחרי השטיפה במים גם לרסס בחומר הנקרא "עופי יונה" זוהי שכבה דקה של חומר דביק שנותן ליונה תחושה לא נעימה להסתובב על מצע שכזה.
אם תרצי שהיונים לא יחזרו תיתלי דיסקים קשורים לחוט במקום ,הדיסקים מתנדנדי ומסתובבים ברוח והם גם נוצצים לכן היונים מפחדים מהם בהצלחה.