מכירת חיסול
מכירת חיסול
שלום לכולם,
לצערי בגלל עומס בעבודה אני לא מצליח לטפל ביונים כמו שצריך. ניסיתי למשוך את זה כמה שיותר אך אני רואה שהיונים סובלים בגלל זה. אם זה כל מה שקשור לניקיון, טיפולים האכלה וכד'.
יש לי מגוון יוני טימלר ישראלי (מיסקים, בכרי, סורו, לבנים ועוד..) אני מעדיף למכור את כולם ביחד. בנוסף יש איבזור לשובך (קערות הטלה, מתקני מים, מתקני האכלה ייצור עצמי, מפוח ידני ועוד)
ניתן ליצור עמי קשר בטל' 0528-752160
בברכה, דני
לצערי בגלל עומס בעבודה אני לא מצליח לטפל ביונים כמו שצריך. ניסיתי למשוך את זה כמה שיותר אך אני רואה שהיונים סובלים בגלל זה. אם זה כל מה שקשור לניקיון, טיפולים האכלה וכד'.
יש לי מגוון יוני טימלר ישראלי (מיסקים, בכרי, סורו, לבנים ועוד..) אני מעדיף למכור את כולם ביחד. בנוסף יש איבזור לשובך (קערות הטלה, מתקני מים, מתקני האכלה ייצור עצמי, מפוח ידני ועוד)
ניתן ליצור עמי קשר בטל' 0528-752160
בברכה, דני
דני סייג- 0528-752160
Re: מכירת חיסול
דני ידידי שלום,
הצטערתי ללמוד שחיסלת את מאגר היונים שלך,שמעתי שהיו בידך יונים יפות וטובות מאיכות מיוחדת שאותם אספת בשקידה ובאהבה,
זה קורה שלפעמים יש לקבל החלטה לגבי סדר העדיפויות, מקווה שההחלטה היתה נכונה ותצליח בדרכיך,
מכיוון שידוע לנו איך החידק לא עוזב אותך על אף אנטיביוטיקת החיסול שלקחת ,יבוא יום שיתאפשר לך ותחזור ,
במידה ותחליט ויהיו בידי טימלרים הרי שלפני שתקנה בוא אלי ואתן לך כמה זוגות במתנה,אין לי ספק שההחלטה היתה קשה ואולי אפילו מכאיבה
אך אל תתיאש ראה בכך ירידה לצורך עליה , כל טוב לך ובהצלחה מקותי,
הצטערתי ללמוד שחיסלת את מאגר היונים שלך,שמעתי שהיו בידך יונים יפות וטובות מאיכות מיוחדת שאותם אספת בשקידה ובאהבה,
זה קורה שלפעמים יש לקבל החלטה לגבי סדר העדיפויות, מקווה שההחלטה היתה נכונה ותצליח בדרכיך,
מכיוון שידוע לנו איך החידק לא עוזב אותך על אף אנטיביוטיקת החיסול שלקחת ,יבוא יום שיתאפשר לך ותחזור ,
במידה ותחליט ויהיו בידי טימלרים הרי שלפני שתקנה בוא אלי ואתן לך כמה זוגות במתנה,אין לי ספק שההחלטה היתה קשה ואולי אפילו מכאיבה
אך אל תתיאש ראה בכך ירידה לצורך עליה , כל טוב לך ובהצלחה מקותי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
דני זה רפי עטר אני גם מצטרף למילים החמות של קותי ואני בכל אופן מעריך אותך כאחד המגדלים הרציניים והמשקיעים ביותר ומקוה מאוד שתחזור לגדל יונים אתה מגדל מצוין אמין וישר ואם תחליט לחזור לגדל יונים אז רוב היונים שלך עדיין אצלי ואני גם מוכן לתרום בחינם מה שתרצה מהשובך שלי חוץ מזה אני מקוה שלא התנתקת לגמרי ונשמח לראות אותך במפגשים ובתערוכות הטימלר הישראלי ולכל החברים נתראה בקרוב בתערוכה.
דני שלום זה רוני קרידו אני מצטרף לעצומה שכולם מפרגנים לך ואתה מגדל טוב ,אמין ואם בעתיד תירצה יונים תקבל אצליי מה שאתה רוצה ללא תשלום
כל כך מחמם את הלב לקרוא הודעות כאלה בפורום
כל הכבוד לרפי עטר ורוני קרידו על החברות,הרצון הטוב, והנדיבות.
כל הכבוד לרפי עטר ורוני קרידו על החברות,הרצון הטוב, והנדיבות.
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
תודה לכם קותי, רפי ורוני על נדיבותכם ועל הערכתכם.
אין לי ספק שביום מין הימים אחזור לגדל את הטימלר הישראלי. בפעם הבאה אעשה פחות טעויות בגלל הניסיון שצברתי בשנתיים האחרונות.
אני מאחל הצלחה לכל המשתתפים בתערוכה.
בברכה, דני
אין לי ספק שביום מין הימים אחזור לגדל את הטימלר הישראלי. בפעם הבאה אעשה פחות טעויות בגלל הניסיון שצברתי בשנתיים האחרונות.
אני מאחל הצלחה לכל המשתתפים בתערוכה.
בברכה, דני
דני סייג- 0528-752160