שאלה....
שאלה....
ביום שישי קיבלתי מחברי אילן זוג יוני דניש.
אחת היונים הבחינה באחד מכלבי השעשועים שלי (שוקל סך הכל 85 קילו...) וברחה לי איך שהגעתי הביתה, ומסתובבת מאז בקרבת הבית,אך ללא יכולת לראות את השובך.
האם מישהו יודע על דרך לפתות אותה ולהשיבה אל השובך?
יש לציין שאינני משחרר יונים לתעופה.
שי.
אחת היונים הבחינה באחד מכלבי השעשועים שלי (שוקל סך הכל 85 קילו...) וברחה לי איך שהגעתי הביתה, ומסתובבת מאז בקרבת הבית,אך ללא יכולת לראות את השובך.
האם מישהו יודע על דרך לפתות אותה ולהשיבה אל השובך?
יש לציין שאינני משחרר יונים לתעופה.
שי.
Re: שאלה....
שי שלום ,,
האמת שכשיונה שאינה מכירה בורחת הרי שנוהגים לשחרר לידה מספר יונים הרגילות לשובך
בדרך כלל היא מצטרפת ומשתלבת בלהקה הקרובה אליה,תנסה לגרות אותה לכיוון השובך שבכל זאת תשחרר כמה מהיונים שלך ע"י כך שתשים להם סלוטייפ על כמה מאברות בכנף כדי שלא תוכלנה לעוףלאחר שהיונה תחזור תוכל להוריד את הטייפ וכאשר הן בחוץ תן להן מעט אוכל ,
בהצלחה,
האמת שכשיונה שאינה מכירה בורחת הרי שנוהגים לשחרר לידה מספר יונים הרגילות לשובך
בדרך כלל היא מצטרפת ומשתלבת בלהקה הקרובה אליה,תנסה לגרות אותה לכיוון השובך שבכל זאת תשחרר כמה מהיונים שלך ע"י כך שתשים להם סלוטייפ על כמה מאברות בכנף כדי שלא תוכלנה לעוףלאחר שהיונה תחזור תוכל להוריד את הטייפ וכאשר הן בחוץ תן להן מעט אוכל ,
בהצלחה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
Re: שאלה....
למזלי לפני כשעה היא ירדה על אחד מהחלונות של השכנים עייפה ותשושה והצלחתי לתפוס אותה.
כנראה לא אכלה כמעט מיום שישי כי כאשר הכנסתי אותה לתוך השובך,היא פשוט אכלה בטרוף.....
כנראה לא אכלה כמעט מיום שישי כי כאשר הכנסתי אותה לתוך השובך,היא פשוט אכלה בטרוף.....