שלום וברכה
שלום וברכה
יצא לי להיפגש עם מגדל מאשדוד שלפי טענתו הטימלר היא יונת תעופה שיכולה לקחת באויר יוני תעופה כגון הפרסים האם טענה זו יש לה מקום בעולם?
Re: שלום וברכה
אכן במקור הטימלר היא יונת תעופה המתאפיינת במעוף הכולל מכות כנפיים והתהפכויות לאחור .
כיום רבים מהמגדלים מתמקדים בניראות היונה ופחות בתעופה (מכל מיני סיבות) ולכן קשה לומר שבאופן כללי הטימלרים הישראלים ישיגו יותר שעות תעופה רציפה מאשר זני תעופה אחרים.
לעומת זאת ישנם מגדלי טימלרים שמקיעים בתעופה (למשל אדמון מראש העין שהטימלרים שלו גם יפים וגם עפים גבוה והרבה זמן) שמצליחים להגיע לתוצאות מעולות.
לטעמי התעופה של הטימלרים וההתהפכויות , מכות הכנפיים והמראה של היונה באוויר הינו מהיפים והמרהיבים .
כיום רבים מהמגדלים מתמקדים בניראות היונה ופחות בתעופה (מכל מיני סיבות) ולכן קשה לומר שבאופן כללי הטימלרים הישראלים ישיגו יותר שעות תעופה רציפה מאשר זני תעופה אחרים.
לעומת זאת ישנם מגדלי טימלרים שמקיעים בתעופה (למשל אדמון מראש העין שהטימלרים שלו גם יפים וגם עפים גבוה והרבה זמן) שמצליחים להגיע לתוצאות מעולות.
לטעמי התעופה של הטימלרים וההתהפכויות , מכות הכנפיים והמראה של היונה באוויר הינו מהיפים והמרהיבים .
תראה גם בטימלר יש הרבה מאוד יונים שלא עפים ומתפכים כמו שצריך ואותו הדבר גם בפרסים יש הרבה יונים שלא עפים ולא מתפכים
אני אומר שיש יונים טובים בארץ רק צריך למצא אותם
אני אומר שיש יונים טובים בארץ רק צריך למצא אותם
תשמע קולגה לי יש יונים טימלים שהיו עפים קרוב לשעתים וחצי והפסקתי להעיף אותם
עקב בזים אייל מהדואר ראה בשידור חי איך בז קילף לי יונה וכמה שאתה מעיף את היונה
היונה תתהפח יותר ויותר . ולבסוף היא לא תצליח לעוף מרוב סלטות ... מה שמשה דלי אוהב!
עקב בזים אייל מהדואר ראה בשידור חי איך בז קילף לי יונה וכמה שאתה מעיף את היונה
היונה תתהפח יותר ויותר . ולבסוף היא לא תצליח לעוף מרוב סלטות ... מה שמשה דלי אוהב!