תמונות ראשונות מהטיפלרים שהגיעו ארצה
תמונות ראשונות מהטיפלרים שהגיעו ארצה
הטיפלרים של קותי שהגיעו בשבוע שעבר,
- קבצים מצורפים
-
- Resize of 6.jpg (86.1 KiB) נצפה 3118 פעמים
-
- Resize of 27.jpg (83.53 KiB) נצפה 3118 פעמים
-
- Resize of 7.jpg (94.94 KiB) נצפה 3117 פעמים
-
- Resize of 4.jpg (83.01 KiB) נצפה 3117 פעמים
-
- Resize of 1.jpg (62.98 KiB) נצפה 3117 פעמים
-
- Resize of 2.jpg (113.07 KiB) נצפה 3118 פעמים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
Re: תמונות ראשונות מהטיפלרים שהגיעו ארצה
אילן ,
תודה שהעלית את התמונות,
מעבר למצב גופם האתלטי, הם עדיין בנשירה ,חלקם עדיין בגיל של פחות מחמישה חדשים , במצבם הגוםני הם מרגישים מצויין ,מאוד פעילים ומרחפים בתוך השובך ממש ללא מאמץ, לא נותר לי אלא לבדוק
מי הם הזכרים ומי הנקבות ואז לראות מהם צאצאים ורק אז לדעת מה שווים הם בתעופה ,לכן עוד רבה הדרך , אחת מהיונים לע עלתה בתמונות וצבעה אדום כך שנראה אותה בפעם הבאה, לא נותר לי אלא לצפות לתוצאות ובנתיים נהנים מהאשליה של חלומות ותיקווה,
תודה שהעלית את התמונות,
מעבר למצב גופם האתלטי, הם עדיין בנשירה ,חלקם עדיין בגיל של פחות מחמישה חדשים , במצבם הגוםני הם מרגישים מצויין ,מאוד פעילים ומרחפים בתוך השובך ממש ללא מאמץ, לא נותר לי אלא לבדוק
מי הם הזכרים ומי הנקבות ואז לראות מהם צאצאים ורק אז לדעת מה שווים הם בתעופה ,לכן עוד רבה הדרך , אחת מהיונים לע עלתה בתמונות וצבעה אדום כך שנראה אותה בפעם הבאה, לא נותר לי אלא לצפות לתוצאות ובנתיים נהנים מהאשליה של חלומות ותיקווה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
טיפלרים כמו שרק טיפלרים יכולים להיות
עין פנינה ,אצילות , קטנות וממזריות
אהבתי מאוד -שיהיה המון בהצלחה איתם ונדע רק עוד כארבעה חודשים כשתתחיל להעיף את הצעירים שלהם
אל תפסיק לעדכן מה איתם
בהצלחה
צחי
עין פנינה ,אצילות , קטנות וממזריות
אהבתי מאוד -שיהיה המון בהצלחה איתם ונדע רק עוד כארבעה חודשים כשתתחיל להעיף את הצעירים שלהם
אל תפסיק לעדכן מה איתם
בהצלחה
צחי
צחי תודה תודה,
אכן הם כפי שתיארת קטנים ערניים ממזרים זריזים וקשה להיתעלם מהכריזמה של יונים אלו ,
גם אני מצפה לראות מהם גוזלים בתוך כ4 חודשים כמובן שתקבלו עידכון ,בנתיים אני במתח לקראת התוצאות
של תעופת הגוזלים שיבקעו מגוזלים אלו,קשה לדעת מה צופן העתיד וקודם כל אני חייב לדעת כמה זכרים ונקבות יש לי בכלל,אני מניח שתוך זמן קצר אדע מה בכלל יש לי ואודיע לכם,
אכן הם כפי שתיארת קטנים ערניים ממזרים זריזים וקשה להיתעלם מהכריזמה של יונים אלו ,
גם אני מצפה לראות מהם גוזלים בתוך כ4 חודשים כמובן שתקבלו עידכון ,בנתיים אני במתח לקראת התוצאות
של תעופת הגוזלים שיבקעו מגוזלים אלו,קשה לדעת מה צופן העתיד וקודם כל אני חייב לדעת כמה זכרים ונקבות יש לי בכלל,אני מניח שתוך זמן קצר אדע מה בכלל יש לי ואודיע לכם,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
קותי אחד הדברים בטיפלרים הוא שבניגוד לזנים אחרים לוקח זמן לקלוט מי זכר ומי נקבה בניגוד לפרסים למשל שבגיל 4 חודשים אין בכלל ספק ,בטיפלרים זה ממש לא ככה -אגב זה אחד הדברים שאני אוהב ביונה הזו שמתאים לי לשכנים וזה שהיא יונה שקטה שלא מגרגרת בלי סוף כל יום כל היום
לי היו כאלה שלקח 7 חודשים לוודא שזה זכר/נקבה
שוב
נראה שהם ללא ספק קורצו מהחומר הנכון אבל כמו שאמרת -ימים יגידו
לי היו כאלה שלקח 7 חודשים לוודא שזה זכר/נקבה
שוב
נראה שהם ללא ספק קורצו מהחומר הנכון אבל כמו שאמרת -ימים יגידו
צחי שלום,
למזלינו יש רק שתי אפשרויות או זכר או נקבה,
אני משוכנע שאדע זאת תוך זמן יותר קצר, לפי התכנית יעברו היונים אלי כבר בשבוע הבא, אם הכל ילך כשורה,יהיה קצת יותר זמו לתצפיות ואיך שהוא כבר אדע,
אשתף אותכם מייד לכשאדע את התוצאות , יתכן ויהיה צורך להשלים זוגות ואין לי חשק גדול לעשות שוב מרחקים אלו ,איך שלא יהיה אני משוכנע שאמצא פיתרון,
אני כבר מת מסקרנות ורוצה לחוש אותם לידי,זה לא היה צעד פשוט להחליט ללכת על זה ולהיתמודד שוב עם גזע שבזמנו ויתרתי עליו פעמיים , אך כניראה וההיתמכרות של העבר לא פסחה עלי והחלטתי לשוב לחלקים מעברי כמגדל שאינו יודע שובעה כשמדובר ביונים,
למזלינו יש רק שתי אפשרויות או זכר או נקבה,
אני משוכנע שאדע זאת תוך זמן יותר קצר, לפי התכנית יעברו היונים אלי כבר בשבוע הבא, אם הכל ילך כשורה,יהיה קצת יותר זמו לתצפיות ואיך שהוא כבר אדע,
אשתף אותכם מייד לכשאדע את התוצאות , יתכן ויהיה צורך להשלים זוגות ואין לי חשק גדול לעשות שוב מרחקים אלו ,איך שלא יהיה אני משוכנע שאמצא פיתרון,
אני כבר מת מסקרנות ורוצה לחוש אותם לידי,זה לא היה צעד פשוט להחליט ללכת על זה ולהיתמודד שוב עם גזע שבזמנו ויתרתי עליו פעמיים , אך כניראה וההיתמכרות של העבר לא פסחה עלי והחלטתי לשוב לחלקים מעברי כמגדל שאינו יודע שובעה כשמדובר ביונים,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
קותי ערב טוב
שלושת הטיפלרים עושה רושם שהן נקבות
שמעית- נוצה שביעית שים לב לרוחב ,אורך, וסיומת נוצות התעופה (מעוגלות/ מחודדות)
גוגית קפה- נוצה שמינית, כנ"ל לגבי הניצוי בנוצות התעופה
הסורו- ניצוי לא כל כך מסודר ,האם יש בעיה עם אצבעות התעופה?? משהו שם לא מסודר, לגביה אני בספק אבל הנטיה היא לנקבה
בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה איתם (בתנאי שיש שם זכר,,)
אדמון
שלושת הטיפלרים עושה רושם שהן נקבות
שמעית- נוצה שביעית שים לב לרוחב ,אורך, וסיומת נוצות התעופה (מעוגלות/ מחודדות)
גוגית קפה- נוצה שמינית, כנ"ל לגבי הניצוי בנוצות התעופה
הסורו- ניצוי לא כל כך מסודר ,האם יש בעיה עם אצבעות התעופה?? משהו שם לא מסודר, לגביה אני בספק אבל הנטיה היא לנקבה
בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה איתם (בתנאי שיש שם זכר,,)
אדמון
שלום אדמון,
לא הבחנתי עדיין וגם לא ספרתי את הנוצות כי רק לכתהיינה בידי אתחיל לבדוק ,יש לפעמים מצב שממש קשה לזהות מין באופן מיידי וכבר קרו ,,"לפחות אצלי" מספר טעויות בזיהוי ויחד איתי נפלו עוד כמה חברים כשהיינו בטוחים במאה אחוז שהנקבה תטיל בתוך שבועיים ,אך תוך חדשיים ניסתבר שהסיבה לחוסר הטלה היא אינה עקרות אלא שהיא הפכה לזכר מחזר בהיתלהבות ולאחר מכן אף זיווג בהצלחה נקבה שהטילה ביצים פוריות, אלו שניראים לך סורו הם פשוט גריזלים וכניראה שהשפעת הגידול הבריטי עדיין ניכרת בהם,
כינוי השמעית בפיך ניקרא אצלם פשוט צבע קפה או דן, את האחרונה האדומה אילן לא צילם כמו שצריך וניתן לראות רק חלק ממנה ומאחור,
בקרוב אעשה זאת ונקווה שהתמונות העדכניות תאפשרנה להראות פרטים יותר ברורים ,ומתוך שאהיה יותר קרוב אליהם אוכל כבר לדעת מי הוא מה,
לא הבחנתי עדיין וגם לא ספרתי את הנוצות כי רק לכתהיינה בידי אתחיל לבדוק ,יש לפעמים מצב שממש קשה לזהות מין באופן מיידי וכבר קרו ,,"לפחות אצלי" מספר טעויות בזיהוי ויחד איתי נפלו עוד כמה חברים כשהיינו בטוחים במאה אחוז שהנקבה תטיל בתוך שבועיים ,אך תוך חדשיים ניסתבר שהסיבה לחוסר הטלה היא אינה עקרות אלא שהיא הפכה לזכר מחזר בהיתלהבות ולאחר מכן אף זיווג בהצלחה נקבה שהטילה ביצים פוריות, אלו שניראים לך סורו הם פשוט גריזלים וכניראה שהשפעת הגידול הבריטי עדיין ניכרת בהם,
כינוי השמעית בפיך ניקרא אצלם פשוט צבע קפה או דן, את האחרונה האדומה אילן לא צילם כמו שצריך וניתן לראות רק חלק ממנה ומאחור,
בקרוב אעשה זאת ונקווה שהתמונות העדכניות תאפשרנה להראות פרטים יותר ברורים ,ומתוך שאהיה יותר קרוב אליהם אוכל כבר לדעת מי הוא מה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060