תערובת ליונים ברמה גבוה מאוד
תערובת ליונים ברמה גבוה מאוד
תערובת ליונים ברמה גבוה מאוד טלפון 0523455122
נערך לאחרונה על ידי אייל ב ו' נובמבר 12, 2010 8:54 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: תערובת ליונים ברמה גבוה מאוד
שלום אייל,
רוצה לשווק ? כל הכבוד ,רק למה אין טלפון וכתובת ו או תצלום של הגרעינים באיזו אריזה וכדומה,
תן ללקוחות פוטנציאלים להגיע אליך היכן אתה מספק איזו איכות ובאיזה מחיר ואז יגיעו או יתקשרו אליך,
כתוב גם האם זה כולל הובלה ועד כמה שיותר פרטים,
בהצלחה
רוצה לשווק ? כל הכבוד ,רק למה אין טלפון וכתובת ו או תצלום של הגרעינים באיזו אריזה וכדומה,
תן ללקוחות פוטנציאלים להגיע אליך היכן אתה מספק איזו איכות ובאיזה מחיר ואז יגיעו או יתקשרו אליך,
כתוב גם האם זה כולל הובלה ועד כמה שיותר פרטים,
בהצלחה
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
בוקר טוב קותי וברוך הבא.
תודה על הברכה איהב
ברוך הנימצא,אכן חזרתי והכי טוב בבית,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
קותי שלום התערובת מכילה כל מה שהיונה צריכה ישבתי עם ויטרנרית ובנינו מרכיב ועד כמה שאני יודע אני הצלחתי בשלב הזה אני מכבל ממגדלים רק פירגונים לטובה אוהבים אותך קוטי לילה טובקותי כתב:תודה על הברכה איהב
אייל שלום
מאחלים לך הרבה הצלחה,
עדיין מצפים למחיר לאפשרויות ההובלה,למשקל בשקים האם 25 ק"ג או 50 ק"ג וכמה עולה ?
האם ידוע לרופאה או ליצרן שלך , הרכב גורמי אבות המזון כפי שדורש משרד החקלאות ,כמו רמת חלבון אנרגיה לחות תאית סידן וזרחן,
האם קיימת במזון תוספות של ויטמינים ומינרלים,
תוכל לקחת דוגמא מהמזון בכופתיות שמשווקת חב' אמבר,הם טוחנים את מרכיבי הגרעינים מוסיפים ויטמינים מינרלים נוגדי חימצון
מלח וכדומה ומחברים כל זאת לכופתית שתאפשר ליונה נעכלות טובה יותר, אנני מצפה שתענה על הכל אך תוכל לשאול את היצרן שלך,
לאחרונה יצרנים שונים מוסיפים כמויות גדולות יותר של דורה (סורגום), עקב מרירותה אין היונים אוכלות זאת ומשאירים חלק גדול מהגרעינים,
מגדלי הדורה סבלו קשות ממכת ציפורים אשר הסבה נזקים רבים לגידולים וטיפחו זני דורה מרירה למניעת הנזקים, כך שהפרות לא הושפעו מכך כשטחנו את הדורה והכניסו זאת לתערובת,
לא כך בגרעינים שמערבבים במנה , ליונה יש אפשרות לבחור , לכן העובדה שכמות גדולה מוכנסת לתערובות הגרעינים ,גורמת למגדל נזק של ביזבוז מיותר, לכן אני חוזר על שאלותי כך שתוכל לשאול את היצרן שבצדק חושב על רווחיותו מבחינת עלויותיו ,איך יפתור בעיה זו לעצמו ובכך גם לנו המגדלים אשר בסופו של דבר משמשים כקונים למוצר שאיכותו תישא את שמו של היצרן ואילו אתה כמשווק חשוב שתידע את ההרכב
ואת מה שאתה מבקש במנה, חשוב שהיצרן אכן ישים בתוכה,
מאחלים לך הרבה הצלחה,
עדיין מצפים למחיר לאפשרויות ההובלה,למשקל בשקים האם 25 ק"ג או 50 ק"ג וכמה עולה ?
האם ידוע לרופאה או ליצרן שלך , הרכב גורמי אבות המזון כפי שדורש משרד החקלאות ,כמו רמת חלבון אנרגיה לחות תאית סידן וזרחן,
האם קיימת במזון תוספות של ויטמינים ומינרלים,
תוכל לקחת דוגמא מהמזון בכופתיות שמשווקת חב' אמבר,הם טוחנים את מרכיבי הגרעינים מוסיפים ויטמינים מינרלים נוגדי חימצון
מלח וכדומה ומחברים כל זאת לכופתית שתאפשר ליונה נעכלות טובה יותר, אנני מצפה שתענה על הכל אך תוכל לשאול את היצרן שלך,
לאחרונה יצרנים שונים מוסיפים כמויות גדולות יותר של דורה (סורגום), עקב מרירותה אין היונים אוכלות זאת ומשאירים חלק גדול מהגרעינים,
מגדלי הדורה סבלו קשות ממכת ציפורים אשר הסבה נזקים רבים לגידולים וטיפחו זני דורה מרירה למניעת הנזקים, כך שהפרות לא הושפעו מכך כשטחנו את הדורה והכניסו זאת לתערובת,
לא כך בגרעינים שמערבבים במנה , ליונה יש אפשרות לבחור , לכן העובדה שכמות גדולה מוכנסת לתערובות הגרעינים ,גורמת למגדל נזק של ביזבוז מיותר, לכן אני חוזר על שאלותי כך שתוכל לשאול את היצרן שבצדק חושב על רווחיותו מבחינת עלויותיו ,איך יפתור בעיה זו לעצמו ובכך גם לנו המגדלים אשר בסופו של דבר משמשים כקונים למוצר שאיכותו תישא את שמו של היצרן ואילו אתה כמשווק חשוב שתידע את ההרכב
ואת מה שאתה מבקש במנה, חשוב שהיצרן אכן ישים בתוכה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060