יום שישי אצל קותי

בפורום זה נדון ביוני תעופה שונים ובמיוחד הפופולרים בארצינו
שלח תגובה
איציק 2800

יום שישי אצל קותי

שליחה על ידי איציק 2800 »

ביום שישי אחרי שההינו בצפון הארץ בעפולה בחזור ניכנסנו לקותי
חברה מהפורום הזה שמגדלים כול סוגי הנוי צריכים להתאחד ברכב אחד וליסוע לקותי ממש מיקצוען אמיתי איך הוא מרבה את היונים כול שובך סוג אחר מיכיוון שאני לא יודע את שמותם של הזנים שהוא מטפח אשמח שאילן ירשום זאת(אופס שחכנו שאילן גר בעפולה כשהיינו שם אילן סליחה אחי )
קותי הביא לראובן חבר שלי בוקית כחולה (אפור פסים) לעבודה יפיפיה לקותי יש גם פרסים מיסוג בוקים בין הייתר נהננו מאוד מהביקור היה ממש מעניין חברה אני ממליץ בחום ליסוע לחוות הגידול של קותי כי תילמדו שם הרבה דברים שלא ידעתם

בקשר לתמונות יגיעו בקרוב
סמל אישי של משתמש
אילן
מנהל האתר

Re: יום שישי אצל קותי

שליחה על ידי אילן »

איציק כבר שכחת אני גר בכרמיאל שעה נסיעה מעפולה
אך אתה מוזמן תמיד וגם בהודעה קצרה
תמיד נחמד להיות במחיצתך עם חוש ההומור שלך והידע שלך ביונים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

איציק שלום
תודה על הפירגון,אומר הכתוב :"מכל מלמדי השכלתי אך מתלמידי יותר מכולם",
אנו חיים בעולם מיתקדם שבו כל יום נוסף לנו מידע וידע חדש,וצריך וחשוב להעבירו גם לאחרים,
ביקורכם נעם לי מאוד והיה נעים להכיר אישית את רפי וראובן חבריך,הייתם אצל הגורו לתעופה אצל ראובן ידידי מעפולה ואצל פיני בניאס הגדול שבחברים, אנשים יקרים וחברי אמת,אז מה צריך יותר מכך,
כל יום כולנו לומדים אחד מהשני, אנא אל תישכח שלקחת על עצמיך היתחייבות ללמד אותנו לאמן יונים פרסיות לתעופה מהרגע שהגוזל עוזב את הקן ועד הגיעו לבגרות מלאה ,שים לב שכבר חברי בטימלרים החלו להתעניין בנושא אז בבקשה תתחיל,
רק מי שהיה אצליך יבין מה זו משמעת עצמית באימון היונים וכאשר אתה יודע משיהו חובתיך לחלוק זאת עם אחרים.
את שאני יודע אני משתדל יחד עם חברי אילן להעביר לכולם כפי שכתוב באתר ובפורומים ,כך גם בדף הבית שבו כתבנו את האני מאמין שלנו וזו גם מטרתו של האתר,שוב תודה על הפירגון, שימרו על קשר,
שלכם,
קותי.
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
אלעד

שליחה על ידי אלעד »

מצטרף למה שאיציק אמר - כמי שביקר במערכת השובכים של קותי וראה יונים מכל כך הרבה זנים. סינים מדהימים (מאד) , להקת בוזים גדולים ויפים, פרנצ'ים כבדי גוף ועוד מגוון עצום של יונים מזרחיות כאשר בכל שובך נמצא זן אחר וקותי מכיר כל יונה ויונה ממאות היונים שבשובכים.

אני גאה להחזיק אצלי בשובך זוג יונים פרסיות שהזכר הוא בוק מאוסף היונים הפרסיות של קותי והנקבה היא מהגידול של איציק מאשדוד - אין ספק שהגוזלים שייצאו הם מהשושלת הכי הכי מיוחסת בישראל.
שלח תגובה