סקר לגבי התערוכה
Re: סקר לגבי התערוכה
[quote="ניריון69"]קוטי ידידי,יש לי צעירים שנולדו השנה אך הם עם טבעות, 08 שנישארו משנה שעברה,
אפשרי להציג אותם ? ד"א.אתה צודק במילותך.
אפשרי להציג אותם ? ד"א.אתה צודק במילותך.
ניריון69 -054-7302477
ניר ידידי שלום,
את היונים שטובעו עם טבעות 08 לא ניתן להציג בתערוכה של יונים צעירות מהשנה ,לעומת זאת אם הן טובות כמו שאתה יודע לגדל תוכל להציג אותן עם הבוגרים ,
חובה עלינו לשים גבולות , קיימת אפשרות לשים על כל היונים שלנו טבעות שנישארו לנו משנים קודמות ואז יופיע גוזל עם טבעת 2002 מול גוזל עם טבעת 2009 איך לדעתיך זה יראה ,
חייבים להגביל כדי לצעוד קדימה ויש דברים עליהם לא ניתן לפשר ,לדוגמא: יונה שהופיעה בתערוכה עם טבעת 2008 והיא זוכה באחד משלושת הגדולים צא וחשוב איזו תגובה תהיה,
חבריך הטובים יבשלו אותך חי ויגידו שהכל סיפורים והיונה זכתה כי היתה מבוגרת וזה לא משנה כלל שאני מאמין לך ,טבעת אמיתית היא בבחינת החשיבות הברורה שאומרת : שלא רק שהצדק יעשה ,אלא שהצדק יראה,
אני מקווה מכל ליבי שאתה מבין את כוונתי,
את היונים שטובעו עם טבעות 08 לא ניתן להציג בתערוכה של יונים צעירות מהשנה ,לעומת זאת אם הן טובות כמו שאתה יודע לגדל תוכל להציג אותן עם הבוגרים ,
חובה עלינו לשים גבולות , קיימת אפשרות לשים על כל היונים שלנו טבעות שנישארו לנו משנים קודמות ואז יופיע גוזל עם טבעת 2002 מול גוזל עם טבעת 2009 איך לדעתיך זה יראה ,
חייבים להגביל כדי לצעוד קדימה ויש דברים עליהם לא ניתן לפשר ,לדוגמא: יונה שהופיעה בתערוכה עם טבעת 2008 והיא זוכה באחד משלושת הגדולים צא וחשוב איזו תגובה תהיה,
חבריך הטובים יבשלו אותך חי ויגידו שהכל סיפורים והיונה זכתה כי היתה מבוגרת וזה לא משנה כלל שאני מאמין לך ,טבעת אמיתית היא בבחינת החשיבות הברורה שאומרת : שלא רק שהצדק יעשה ,אלא שהצדק יראה,
אני מקווה מכל ליבי שאתה מבין את כוונתי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
קוטי אתה צודק במאה אחוז.הגיע הזמן שאנשים יתחילו ליישם את מה שדיברנו עליו בתערוכות קודמות.למגדלים שעדיין לא שמים טבעות כדאי שתתחילו לשים.זאת לא תהיה התערוכה האחרונה.אנחנו רק בהתחלה.והתערוכות רק הולכות ומשתפרות.ותודה לקוטי ואילן על העזרה בטיפוח הטימלר הישראלי