שאלה ..
שאלה ..
רציתי לדעת עם זה טוב לתת ליונים גוש של מלח מים המלח .. ??
ראיתי מגדל שנותן ליונים שלו מלח מים המלח והם פשוט טורפים את זה
ראיתי מגדל שנותן ליונים שלו מלח מים המלח והם פשוט טורפים את זה
Re: שאלה ..
שלום אורן.
אין שום בעיה לתת ליונים גוש מלח מים המלח או גם מלח רגיל.
בתנאי שניתנת להן הבחירה לאכול או לא לאכול ממנו, כלומר לשים את המלח בכלי נפרד ולא לתת אותו באופן מוסווה (לא לערבב עם התערובת ובשום פנים ואופן לא להוסיף למי השתייה!!).
אין שום בעיה לתת ליונים גוש מלח מים המלח או גם מלח רגיל.
בתנאי שניתנת להן הבחירה לאכול או לא לאכול ממנו, כלומר לשים את המלח בכלי נפרד ולא לתת אותו באופן מוסווה (לא לערבב עם התערובת ובשום פנים ואופן לא להוסיף למי השתייה!!).
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
שלום דובב!
ידוע שמלח הוא סופח נוזלים
האםהוא לא עלול להזיק ליונים?
בזיפזיפ של הצדפים שאני מביא מהים, יש מלח,אני שוטף אותם,ואינני יודע מה בדיוק נשאר בו
האם צריך לשטוף את הצדפים או לתת להם אותו איך שאני מביא אותו?
בתחילה כששמתי להם אותו, היו לי זוג יונים שהעדיפו לאכול רק הזיפזיפ,ולא נגעו באוכל
האם זה מחסור של מלח בגוף?
שי.
ידוע שמלח הוא סופח נוזלים
האםהוא לא עלול להזיק ליונים?
בזיפזיפ של הצדפים שאני מביא מהים, יש מלח,אני שוטף אותם,ואינני יודע מה בדיוק נשאר בו
האם צריך לשטוף את הצדפים או לתת להם אותו איך שאני מביא אותו?
בתחילה כששמתי להם אותו, היו לי זוג יונים שהעדיפו לאכול רק הזיפזיפ,ולא נגעו באוכל
האם זה מחסור של מלח בגוף?
שי.
תודה על התשובה עזרתה לי מאוד
עכשיו אני יכול לשים להם את הגוש בראש שקט
עכשיו אני יכול לשים להם את הגוש בראש שקט
שלום שי.
אין שום בעיה לתת ליונים מלח אך כפי שהזכרתי לא בצורה סמוייה כלומר לא בתערובת או במים.
במידה ואתה רוצה לשטוף מלח מצדפים זו לא בעיה גדולה,מלח הוא מסיס מאוד במים, לכן כמה שטיפות קלות של הזיפזיפ במים יוציאו ממנו את רוב המלח אם לא את כולו. אצלי יש בשובך תערובת של צדפים, חול ים, קליפות ביצים ומלח גס, היונים מנקרות ובוחרות להן מה שהן רוצות מתוך התערובת.
אין שום בעיה לתת ליונים מלח אך כפי שהזכרתי לא בצורה סמוייה כלומר לא בתערובת או במים.
במידה ואתה רוצה לשטוף מלח מצדפים זו לא בעיה גדולה,מלח הוא מסיס מאוד במים, לכן כמה שטיפות קלות של הזיפזיפ במים יוציאו ממנו את רוב המלח אם לא את כולו. אצלי יש בשובך תערובת של צדפים, חול ים, קליפות ביצים ומלח גס, היונים מנקרות ובוחרות להן מה שהן רוצות מתוך התערובת.
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121