שם האתר • תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש
דף 1 מתוך 1

תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש

נשלח: ש' נובמבר 20, 2010 6:52 pm
על ידי אלעד
את יום שישי האחרון הקדשתי לתחביב הנוסף שלי: דייג.
יציאה ממרינה אשדוד עומק 37 מטר כ 6 ק"מ מהחוף.
שיטת הדייג נקראת ג'יגינג (הורדת מוט מתכת צבעוני המחובר לקרסים והקפצתו מעלה ומטה במהירות)
התוצאות בתמונות להנאתכם.
אלעד.

Re: תמונות מהתחביב הנוסף

נשלח: ש' נובמבר 20, 2010 7:11 pm
על ידי אילן
אלעד שבוע טוב ותודה על השיתוף
סחטן על הפלמידות והאנטיאסים
גם אני יוצא לג'יגים וגם דייג חוף ומידי פעם גם לבולוס
תחביב הכי מרגיע שיש אבל עם מצב הדגים בים התיכון קצת מבעס.

Re: תמונות מהתחביב הנוסף

נשלח: א' נובמבר 21, 2010 3:19 am
על ידי קותי
אלעד שלום
וכעת תן לנו מתכון טוב איך לאכול זאת ונמשיך לדמיין,
בנתיים כל הכבוד, מה שניקרא יש דגים לשבת,

Re: תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש

נשלח: ש' מרץ 22, 2014 4:32 pm
על ידי אלעד
שיא אישי חדש שלי בלוקוס מיום שישי האחרון 20 ק"מ מערבית לאשדוד.

Re: תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש

נשלח: א' מרץ 23, 2014 4:56 pm
על ידי אילן
סחטן על הלוקוס 13 ק"ג בערך
איך נתפס בג'יגים.

Re: תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש

נשלח: ב' מרץ 24, 2014 9:43 am
על ידי קותי
לחברי המוכשרים שלום.

לוקוס מהטובים והטעימים שבדגים,מניתחי הבשר של הלוקוס ניתן להכין את החריימה הטעים בעולם,

השלד הראש והאידרות משמשים להכנת ציר ורוטב מדהים בו ימשיכו ניתחי הדג להתבשל בתוספת כל התבלינים המקובלים לפי הטעם

של כל אחד וטעמו האישי. יחידה בגודל כזה מספיקה להמון סועדים, הרוטב מיועד לאכילה ובמיוחד שטובלים אותו בלחם לבן טרי או חלה מתוקה בשבת,

ווי , הפה מלא ריר רק למחשבה של המעדנים שניתן להכים מדג זה, אין טוב מסיר חריימה למפגש של יונאים רעבים , ניתן להכינו גם בתנור נתחים שלמים

בגודל סטייק עם מעט שום ,

לימון ועלי טימין על מצע בטטה אפוייה במלח ומעט בצל ושום שטיגנו קודם והוסיפו לפירה שהוכן מהבטטה האפוייה על מלח בתנור, בתיאבון לכם חברים

וכבוד לדייגים,

Re: תמונות מהתחביב הנוסף- סוף עונת הטונה

נשלח: א' יוני 29, 2014 9:00 pm
על ידי אלעד
בימים אלו הסתיימה עונת הטונה אלבקור- טונות איכותיות אלו מגיעות לכיוון חופי ארצנו (כ30-40 ק"מ מהחוף) בחודש יוני לתקופה קצרה ביותר.

מומלץ לאכול ללא בישול - הבשר לבן ומוצק, קצת מיץ לימון ,שמן זית ורוטב סויה איכותי - גן עדן!

Re: תמונות מהתחביב הנוסף- עידכון שיא אישי חדש

נשלח: ג' יולי 01, 2014 5:16 pm
על ידי אילן
יפה אלעד כל הכבוד.
כייף גדול.