המפגש אצל אבי תורגמן
המפגש אצל אבי תורגמן
סיכום המפגש ותמונות במדור אירועים
ובהזדמנות זו אנו מודים למארח אבי תורגמן על ההשקעה
ומקווים להמשך עשייה פורה במועדון הטימלר הישראלי
http://www.pigeons-il.co.il/EventsFull.asp?EventID=21
אילן וקותי
ובהזדמנות זו אנו מודים למארח אבי תורגמן על ההשקעה
ומקווים להמשך עשייה פורה במועדון הטימלר הישראלי
http://www.pigeons-il.co.il/EventsFull.asp?EventID=21
אילן וקותי
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
Re: המפגש אצל אבי תורגמן
תודה רבה לאבי על היוזמה לארח את המפגש.
אני חייב לציין לטובה את השובכים הנקיים והעיצוב הגינוני המושקע מסביבם, ממש כמו שובכים באירופה.
כל הכבוד אבי!!
בקשר למפגש עצמו, אני חייב לציין שמפגש זה היה שונה מאוד מקודמיו,את הויכוחים והצעקות החליפו השיתוף,רוח טובה וצמא לידע.
שמחתי לראות שמגדלים רבים המטמיעים את תקן הטימלר הישראלי ומבינים כי כאשר מבקרים את היונים שלהם (בביקורת הנעשת על פי התקן
שהיא עניינית אובייקטיבית לחלוטין )בצורה מקצועית המטרה היא לקדם את התחביב ולא לפגוע בהם ( או בבני טיפוחייהם חס וחלילה) אלא להצעיד את הגזע לכיוון האידיאל.
אני חייב לציין לטובה את השובכים הנקיים והעיצוב הגינוני המושקע מסביבם, ממש כמו שובכים באירופה.
כל הכבוד אבי!!
בקשר למפגש עצמו, אני חייב לציין שמפגש זה היה שונה מאוד מקודמיו,את הויכוחים והצעקות החליפו השיתוף,רוח טובה וצמא לידע.
שמחתי לראות שמגדלים רבים המטמיעים את תקן הטימלר הישראלי ומבינים כי כאשר מבקרים את היונים שלהם (בביקורת הנעשת על פי התקן
שהיא עניינית אובייקטיבית לחלוטין )בצורה מקצועית המטרה היא לקדם את התחביב ולא לפגוע בהם ( או בבני טיפוחייהם חס וחלילה) אלא להצעיד את הגזע לכיוון האידיאל.
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
שבוע טוב לכולם .
אבי תודה רבה על הכנסת האורחים היה מצויין .
אני חייב לציין כי השובחים של אבי נקיים תמיד בכול פעם שאני מבקר הכול נקי מסודר ומטופל ישר כוח .
בקשר למפגש - רמת העניין והיחס השתנו אצל המגדלים וכולם למדו את התקן ופועלים על פיו , חשוב שבפעם הבאה יגיעו כולם ומיכאן והלאה מתקדמים ומטפחים יחד את היונה היפה בעולם " הטימלר הישראלי" .
בברכה.
אבי תודה רבה על הכנסת האורחים היה מצויין .
אני חייב לציין כי השובחים של אבי נקיים תמיד בכול פעם שאני מבקר הכול נקי מסודר ומטופל ישר כוח .
בקשר למפגש - רמת העניין והיחס השתנו אצל המגדלים וכולם למדו את התקן ופועלים על פיו , חשוב שבפעם הבאה יגיעו כולם ומיכאן והלאה מתקדמים ומטפחים יחד את היונה היפה בעולם " הטימלר הישראלי" .
בברכה.
- קבצים מצורפים
-
- עותק של תמונה 109.jpg (93.67 KiB) נצפה 2173 פעמים
-
- 12121.JPG (39.93 KiB) נצפה 2173 פעמים
-
- 158.JPG (54.03 KiB) נצפה 2173 פעמים
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
אבי תודה רבה על הכנסת האורחים היה יפה במפגש
-
אבי תודה רבא על האירוח .המיפגש היה מאוד מעניין. וכן ירבו מיפגשים כגון זה . והיונים שלך פשוט נראים מעולה כל הכבוד אבי .
אבי זה המפגש הכי יפה שיצא לי להיות בו כן ירבו עוד מפגשים כמו שהיה ביום שיש