יונים של ראובן אשדוד (הנושא נעול)

פורום יונים פרסיות יעסוק אך ורק בכל הקשור ביונים פרסיות
ראובן המלאך

Re: יונים של ראובן אשדוד

שליחה על ידי ראובן המלאך »

הבן אדם החמיא לך על היונים כי היו לך יונים באמת טובים עד שנמכרו לפי 50 שקל ראש.בנתיים מי שמגדל יונים בישביל מיסחר ויוניי נוי זה אתה .ואצלנו יונים זה כמו דת אצלנו זה מהלב ואם כל כך בא לך לדבר על העיניין לא זכור לי שאני ביקשתי ממך לא לדבר איתי או לא לחייג אליי עם כל הכבוד עדיין איציק זה רק אחי ולא אבא שלי ואני מבקש מימך תפסיק ללכת בדרכי איציק ....... כי איציק יש רק 1 והוא בנה
את הפורום הזה ותעביר מסר למר בינימין שאם אני רואה אותו את העיינים הפקינז שלו אני מחזיר בפנים ביום מין הימים הוא יודה על זה .
זהר דרחני

שליחה על ידי זהר דרחני »

לראובן המלאך...מה המצב חבר...לא צריך לכעוס...החיים זה בית ספר ...מחר ב"ה אני אצל איציק על הבוקר תבוא
ראובן המלאך

אהלן זהר יש אנשים שלא יודעים לכבד אנשים אחרים עושים מסחרה מיונים על חשבון שמות של אנשים אחרים אבל כשמדובר בדם מדמי בשר מבשרי אז אני לא יכול לעבור על זה בשתיקה המינימום בן אדם עשה טעות לפחות שידע כמו גבר לבוא להתנצל (כמובן כשמדברים על גבר אמיתי )ולא לעשות תרגילים על חשבון אחרים . אני לא התערבתי עד היום אבל כשמלכלים אל איציק אני לא יכול לשתוק .שלא תבין לא נכון אנחנו לא זקוקים להתנצלות של אף בן אדם אבל לכלכך זה לא מתאים
יוספון 123

שליחה על ידי יוספון 123 »

לפי מה שאני מבין כאן שאמנם היונים יונים יפים אבל הם לא בגדר יונת השלום.בפרסים תמונות לא מדברות אלא השמיים והעננים ואצל איציק השלמות בשובך נראית לעיני כל גם יופי שאפילו מגדלי הטימלר יפערו פה. ושלא נדבר על תעופה סיגנון ושעות מי פילל ומי חשב שיונה תעוף לה בלילה ואצל הבחור להקה שלמה חותכת לה את אויר הלילה הקריר מסתלבטות להם למעלה כאילו זה שעה 12 בצהריים אז עזבו אותכם ברבורי סרק כי העינים במציאות בשטח לא משקרות ,ואם היונים בתמונות הם מהגזע של איציק אז חבל על הזמן .ביי
ראובן פרס

שליחה על ידי ראובן פרס »

....
yossi_almog

ערב טוב ראובן

שליחה על ידי yossi_almog »

אהלן ראובן מה קורה אני רוצה להגיד לך דבר אחד
אני לא מכיר אותך טוב כמו שאר החברים שאתה הגעתה עים איציק פעם ראשונה אליי
ונסחבה אליי תימלרית אפורה שאלתה אותי אם אתה יכול לקבל אותה
ואמרתי לך בבקשה וגם קיבלתה מימני סלסלאות לקינון של היונים
שיום אחד באתי אליך במיוחד לקנות זכר בוק וחיכיתי לך שעתיים אצל רפי רומנו ברכבת
לא כיבדתה !חבל!היום אני צריך מחר אתה זה סה"כ יונים לא כסףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף.
ראובן פרס

שליחה על ידי ראובן פרס »

יוסי אלמוג ההיית אצלי פעם אחת וכיבדתי אותך כמו שאני מכבד כל אדם שנכנס אלי הביתה וכל מי שהיה אצלי יודע איך אני מכבד אדם שנכנס אלי הביתה אז כל מי שקורא את מה שכתבת יודע כבר שאתה משקר וגם את הסיבה כי מאוד מעניין ההיתה אצלי לפני חצי שנה בערך עם רפי רומנו ועכשיו אתה כותב את זה מוזר לא!!!
ולהזכירך יצאת מהבית שלי עם אודסקית-נקבה מתנה
והדעה הזאת שאני עושה מסחרה מיונים ממש לא.אני מתפרנס מהעסק שהקמתי ולא בזכות שום יונה עם כל הכבוד ליונים!!!
וכמו כל היונאים יש התגלגלות של מכירה וקנייה וכל אדם מהסיבה האישית שלו.
אני לא תלמיד בבית ספר לא מלמדים אותי מה שכן מן הסתם אנשים שיש להם תחביב משותף משתפים אחד את שני ומעבירים מידע כמו כל נושא אחר וגם לי היה הרבה מידע להעביר אני מגדל יונים כבר שנים. ובכלל קשר בן בני אדם לא מבוסס רק על יונים.
אני העלתי תמונות של היונים שלי וחבל שהתגובה והחימום באו מאדם שעזרתי לו,ולא לא ביונים כי כמו שאמרתי יש עוד הרבה דברים ונושאים חוץ מהיונים שאני אוהב.
כמו מירס כמו סלקום כמו פגו' בקיצור יש עוד הרבה נושאים חשובים וכן אפילו יותר מיונים.!!
ראובן המלאך

שלום לך מר ראובן פרס בקשר לסלקום הוחלפו לך דלתות בבית.... בקשר למירס שיפצו לך את הבית... ובקשר לפי"גו עבדתם ביחד התפרנסתם בכבוד... וגם שלא היית מגיע לעבודה קיבלת את חלקך אז אתה יכול להגיד הכל על איציק רק לא גנב ושקרן בוא נתחיל בזה 1 שאחי לא שקרן 2 לא גנב 3 לא אינטרסנט כמוך כי אתה עד כמה שזכור לי רבת אם החבר הכי טוב שלך בגלל יונה שהיא לא שייכת לך אלא לאיציק אחי ואני ואתה יודעים שבתוך תוכך אתה מת להשלים איתו כי טעית אבל הוא לא מעוניין לשמוע עלייך ואל תישכח שעדיין אתה זה שמראה לכל העולם את היונים של איציק שעדיין נשארו אצלך אז בוא נתחיל מיזה שעל כל מה שעשית היה לך אינטרס וקיבלת יותר מימה שמגיע לך אז על תלכלך הייתם חברים כל כך שאפילו אישתך היתחילה לקנאות לכם ואני באמת לא מבין למה אני יורד לרמה הזאת של השיחה ...... דרך אגב את איציק כל היונאים בארץ אוהבים אתה יודע למה .......כי הוא לא אינטרסנט וצר עין כמוך ואם בא לך לדון על הנושא אני מאמין שהמספר פלאפון שלי עדיין אצלך אתה מוזמן לחייג אם בא לך כי אם מישהו ילכלך על אחי איציק לא משנה מה יגיד אני מבטיח לך שאותו אדם יהיה בבעיה איתי אישית... רק בגלל דבר אחד אני לא עושה לך שום דבר כי אכלתי אצלך ואתה אצלי אז את מה שיש לך להגיד מהיום והלאה תגיד בפורום אחר בבקשה ...שיהיה לך לילה טוב ...
ראובן המלאך

דרחני מה המצב היתגעגתי אליך איך נהנתי מהיונים שלך באותו יום רק חבל שלא היצלחנו להוריד את הבוק ההוא מנקודה ותודה על היונים שהבאת לי דבר איתי לילה טוב אח יקר
yossi_almog

ערב טוב ראובן

שליחה על ידי yossi_almog »

ראובן אני לא יודע מה זה אצלך לכבד אם זה בכיבוד
אז נכון כיבדתה במים שתיה ועוגיות,
אבל אם זה ביונים ממש לא אתה יודע שאני באתי בשביל זכר בוק
ולא בשביל אודסקית לא סתם אישרתי אותה על השולחן ושלחתה את הילד שיאתן לי אותה.
ראובן במריבה שלך ןשל איציק אני לא מתערב אתם ילדים גדולים
ואם אתה מוכר יונים זה עניין שלך!
אין מגדל שלא מוכר יונים בשביל אוכל,ובשביל לדלל.
אני מדבר אך ורק עליי!אתה אומר למה נזכרתי עכשיו אם אתה היתה בפורום לפני חצי שנה
אתה הייתה מקבל אותה תגובה ואתה יכול לשאול את רומנו מה אני אמרתי לו באותו רגע
שיצאתי מימך.ממש אכזבה לא נורא אני לא בא לריב איתך ולא להתווכח זה יונים שלך
ואתה תחליט מה לעשות איתם.
נעול