מתי להעיף גוזלים
Re: מתי להעיף גוזלים
חברים יקרים כדאי שתרדו מהעץ ולפני שאתם מגיבים תקראו היטב את הכתוב,
אדמון מעיף יונים יותר מהגיל שלך אדון בנימין, אז קצת דרך ארץ לא תזיק ,אם מישיהו מגיב וכותב לכם משיהו על הפירסום שפירסמתם אז תיתכוננו לקבל תגובות ,
תקראו אותם, תבינו את הכתוב ואז תענו בצורה מכובדת ואין צורך בהיתלהמות ובגסות,זה בטח לא המקום ולא הסיגנון שאנו רוצים באתר,
ניתן לקבל ביקורת ולהגיב בצורה מכובדת,
איציק ידידי אם כבר אתה מזמין מישיהו אז אל תיפרוט זאת לרמה שאינה מתאימה לך ולכסף,אדרבא תזמין ותכבד ובאותה מידה גם תכובד ואתה יודע כמה אני מחזיק מדרך הטיפול והגידול שלך, לכן אני מיתפלא על הסיגנון ,עוד לא מאוחר להוכיח קצת גדלות נפש ולהיתנצל , כי הרמה שלך יותר גבוהה מהיריה שירית סתם באדם שאפילו אתה לא מכיר ויכול גם ללמוד ממנו ,האמן לי שאני יודע על מה אני סח,
אתה בוודאי זוכר "שדרך ארץ קדמה לתורה , ויפה תורה עם דרך ארץ,"
אז תחזרו לכדור הארץ ושפרו סגנון,
שלכם קותי,
אדמון מעיף יונים יותר מהגיל שלך אדון בנימין, אז קצת דרך ארץ לא תזיק ,אם מישיהו מגיב וכותב לכם משיהו על הפירסום שפירסמתם אז תיתכוננו לקבל תגובות ,
תקראו אותם, תבינו את הכתוב ואז תענו בצורה מכובדת ואין צורך בהיתלהמות ובגסות,זה בטח לא המקום ולא הסיגנון שאנו רוצים באתר,
ניתן לקבל ביקורת ולהגיב בצורה מכובדת,
איציק ידידי אם כבר אתה מזמין מישיהו אז אל תיפרוט זאת לרמה שאינה מתאימה לך ולכסף,אדרבא תזמין ותכבד ובאותה מידה גם תכובד ואתה יודע כמה אני מחזיק מדרך הטיפול והגידול שלך, לכן אני מיתפלא על הסיגנון ,עוד לא מאוחר להוכיח קצת גדלות נפש ולהיתנצל , כי הרמה שלך יותר גבוהה מהיריה שירית סתם באדם שאפילו אתה לא מכיר ויכול גם ללמוד ממנו ,האמן לי שאני יודע על מה אני סח,
אתה בוודאי זוכר "שדרך ארץ קדמה לתורה , ויפה תורה עם דרך ארץ,"
אז תחזרו לכדור הארץ ושפרו סגנון,
שלכם קותי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מה כבר רשמתי רשמתי את האמת שאצל איציק יצא לי לראות יונים בנוצא ראשונה מתפחים ואתה רושם דרך ארץ לא תזיק
מה כבר רשמתי אני רושם רק את האמת שיצא לי לראות יונים בנוצא רשונה מתפחים
מה כבר רשמתי אני רושם רק את האמת שיצא לי לראות יונים בנוצא רשונה מתפחים
-
טוב אדמונד כניראה אני צריך להסביר קצת, יונה בגיל 5 שבועות מתחילה לאכול לבד שבוע עד שהיא בטוח עצמאית באכילה ועוד שבועיים שזה כבר נוצה ראשונה נפלה, מה שאומר שהיא כבר כימעט לא מצייצת ואני מיתחייב פה לפני כולם שמשה מאשקלון ראה בעיניים שלו את הנקבה שבתמונה מצייצת (בסוף הציוצים)וכבר עלתה עים 30 יונים לאויר ונץ רדף אחריה ביגלל השיגעון של העמודים והסלטות ,מתוך ה30 יונים הוא ירד עליה ועל האח שלה ואחרי יומיים לקח את האח שלה ועוד דבר אם אתה סופר ימים לנוצה אני הוצאתי זוג דאספרים גוזלים לתעופה ורפי רומאנו לקח אחת מהם והיום היא אצלו כבר אחרי הנוצה העשירית ואצלי האחות שלה מאותו הטלה עדיין בנוצא שביעית איך תסביר את זה ??????
אני אענה ואסביר לך ,
אם ניקח יונה לתעופה ואתה תיקח את האח או האחות שלה מאותה ההטלה וניסגור אותה כך שיהיה לה אוכל ומיים בשפע, היא תחליף יותר מהר נוצות ותיתבגר מהר לעומת זאת שבתעופה, כי ליונה בתעופה האוכל מוקצב ולכן את האנרגיה שלה היא מבזבזת לתעופה ולא להחלפה כי אין לה את היכולות לנקות את הנוצות בתדירות גבוהה,
אז למדנו מזאת שיש בכל זאת הבדל, תוכל להעמיד אותי במיבחן הזה ,אם תרצה תגיד לי מראש ואני יזווג את הזוגות האלה, ותיראה בעצמיך אם זה נכון או לא, מה שאומר שיעלה לך 500 ש"ח ליונה שתיהיה כזאת והמתנה היא שאתה לוקח אותם איתך בכייף אחי וככה תרוויח מהזקנים שבשבט שמספרים סיפורי אלף לילה וליילה ויש הרבה כאלה מיניסיוני האישי, מכל אחד תיקח שקל ותראה שתיהיה מיליונר מה שאומר שלצערי כול המגדלים מספרים סיפורים אבל אף אחד לא עושה מעשים
לילה בכייף מהמגדל המתחיל אוהב אתכם איציק 2800
אני אענה ואסביר לך ,
אם ניקח יונה לתעופה ואתה תיקח את האח או האחות שלה מאותה ההטלה וניסגור אותה כך שיהיה לה אוכל ומיים בשפע, היא תחליף יותר מהר נוצות ותיתבגר מהר לעומת זאת שבתעופה, כי ליונה בתעופה האוכל מוקצב ולכן את האנרגיה שלה היא מבזבזת לתעופה ולא להחלפה כי אין לה את היכולות לנקות את הנוצות בתדירות גבוהה,
אז למדנו מזאת שיש בכל זאת הבדל, תוכל להעמיד אותי במיבחן הזה ,אם תרצה תגיד לי מראש ואני יזווג את הזוגות האלה, ותיראה בעצמיך אם זה נכון או לא, מה שאומר שיעלה לך 500 ש"ח ליונה שתיהיה כזאת והמתנה היא שאתה לוקח אותם איתך בכייף אחי וככה תרוויח מהזקנים שבשבט שמספרים סיפורי אלף לילה וליילה ויש הרבה כאלה מיניסיוני האישי, מכל אחד תיקח שקל ותראה שתיהיה מיליונר מה שאומר שלצערי כול המגדלים מספרים סיפורים אבל אף אחד לא עושה מעשים
לילה בכייף מהמגדל המתחיל אוהב אתכם איציק 2800
-
עוד דבר קטן את היונים נתתי לו בלי כסף אמרתי לו מהזוג הבוגר לעשות גוזלים ולהחזיר ואת הזוג הצעיר שיקח במתנה כך שזה מסביר את המצב האמיתי שאני לא מנסה להשמע כי הוא לקח אותם בתשלום אדמונד פשוט קיבל מתנה מהלב ואני אישית יהנה להכיר אנשים יותר ישרים מימני אין לי אינטרס להשמיע ששלי הכי טוב או דומה אלא שרק מי שאומר משהוא שיעמוד אחרי המילה שלו ויוכיח כמו שאני עושה תמיד
אלעד אני מחכה עוד חודש שתחזיר אותם ב"ה
אלעד אני מחכה עוד חודש שתחזיר אותם ב"ה
היי איציק, עם סיום הטיפול בגוזלים הם יוחזרו אליך.
תודה, אלעד.
תודה, אלעד.
איציק תתקשר אליי בבקשה , המספר שלך לא זמין.
אלעד 0525-223091
אלעד 0525-223091
ומה יהיה בחורף ?אילן כתב:אלעד שלום עכשיו אנחנו יודעים לאן נעלמות העגלות של הסופר
בראש העיין
לגבי התמונה אני הקטנתי אותה ופעם הבאה שאתה מצרף תמונות להודעות
תדאג בבקשה להקטין את התמונות
לילה טוב
היי שלמה,
כבר יש שובך קרקעי חדש גדול ומרווח (2 מטר) מקורה ובנוי היטב מעץ.
בשובך רק יונים פרסיות.
כבר יש שובך קרקעי חדש גדול ומרווח (2 מטר) מקורה ובנוי היטב מעץ.
בשובך רק יונים פרסיות.