איציק כנס רגע
איציק כנס רגע
אחי אני הבנתי טוב את כול השתלשלות הדברים שגרמו לך למפח נפש ולהפסיק לכתוב כאן ואני מאוד מבין אותך. אבל אתה לא יכול לתת לכמה זבי חוטם לבוא ולנהל לנו את החיים. כאן אנחנו ממשכים את מה שהתחלנו בהייד פארק חברות אמיתית שהיא כמו משפחה. נכון שאין לנו שליטה על כול מה שנכתב כאן אבל אנחנו כאן כרגע. ולא יתכן שפרובוקציה מתוכננת היטב תגרום לזה שאתה מוותיקי הפורום והאיש עם הכי הרבה פעילות כאן תתן להם את התענוג ולהרגיש שהם הצליחו. מה השתגעת??????????? אני מבקש מימך כמו אח אל תעזוב .צחי פרש. שרון נעלם. נשארנו שנינו מהמייסדים. אחי אם אתה נותן לזבלים את ההצלחה בתוכנית שלהם ומפסיק לכתוב כאן שזה מה שהם רצו בעצם. אתה תאכזב אותי בצורה קשה ולא רק אותי . רק תחשוב שאני הייתי עושה לך דבר כזה... אתה לא היית מדבר איתי . אז יאללה אחי אני מחכה לראות את הלינקים ששמת בהייד פארק שים כאן שגם אנחנו נהנה. אילן תעשה טובה אם אתה יכול למנוע מהווירוסים להרוס כאן את הפורום אני הודה לך. ולך בינימין אין מה לחפש כאן אתה לא מגדל פרסים לא מתענין בפרסים אל תעשה לנו כאן פרובוקציות תעשה טובה תחזור להתעסק במיסחר שלך ותעזוב אותנו בשקט
-
Re: איציק כנס רגע
ראובן היקר
שכחת את דרחני אבל אני מתנצל בשמך
אתה אכן צודק בכמה וכמה מהדברים אבל יש טיפוסים שבאדמה שהם דורכים לא יגדל דשה
תראה ותיווכח לא הייתי פה כמה ימים והנה שום דבר לא הרעה ולא ניכתב ולא דיברתי עים אף אחד על הנושא בפלאפון(חוץ מאילן) כמו אחרים ואחרות שאמרו לי פעם זה בסך הכול יונים בכול אופן לא בא לי להתווכח עים אף אחד לא בריא בשבילי להתעצבן
אני ציפיתי שקותי ירים מתי שהוא צלצול וישאל מי מה ולמה אבל כניראה שאנשים אחרים אמרו לו לא להתקשר והוא בחר בשלו אולי טוב יצא לו מזה מתישהו בכול אופן ראובן אני אוהב אתכם (את כול מי שבאמת מגדל יונים ולא סוחר)ומקווה שתגיע אלי לראות את יבול העונה שעברה ואת החדשים העתדיים לעוף
עכשיו ראובן או דרחני או כול אחד שניראה לו שיש לו תשובה
כמה שווה יונה בעינך שאתה לא מוציא בשום מחיר לא אותה ולא את הגוזלים שלה????
שכחת את דרחני אבל אני מתנצל בשמך
אתה אכן צודק בכמה וכמה מהדברים אבל יש טיפוסים שבאדמה שהם דורכים לא יגדל דשה
תראה ותיווכח לא הייתי פה כמה ימים והנה שום דבר לא הרעה ולא ניכתב ולא דיברתי עים אף אחד על הנושא בפלאפון(חוץ מאילן) כמו אחרים ואחרות שאמרו לי פעם זה בסך הכול יונים בכול אופן לא בא לי להתווכח עים אף אחד לא בריא בשבילי להתעצבן
אני ציפיתי שקותי ירים מתי שהוא צלצול וישאל מי מה ולמה אבל כניראה שאנשים אחרים אמרו לו לא להתקשר והוא בחר בשלו אולי טוב יצא לו מזה מתישהו בכול אופן ראובן אני אוהב אתכם (את כול מי שבאמת מגדל יונים ולא סוחר)ומקווה שתגיע אלי לראות את יבול העונה שעברה ואת החדשים העתדיים לעוף
עכשיו ראובן או דרחני או כול אחד שניראה לו שיש לו תשובה
כמה שווה יונה בעינך שאתה לא מוציא בשום מחיר לא אותה ולא את הגוזלים שלה????
איציק איתי אתה דיברת ויודע מה דעתי לגבי כל הנושא הנ"ל
קותי נימצא בחו"ל כבר שבועיים וחצי ואמור לחזור ביום ראשון .
קותי נימצא בחו"ל כבר שבועיים וחצי ואמור לחזור ביום ראשון .
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
איציק אני שמח לראות שאתה כאן הכול שטויות אחי . העיקר שנהיה בריאים . איציק בזמן האחרון יש לי אחלה תעופה הדברים מתחילים להראות פחות או יותר כמו שאני אוהב כנראה שבקרוב הבזים יתחילו בחגיגה ויהרסו את החגיגה. בקשר למה ששאלת נכון לכול אחד יש יונים שהוא לא ימכור גם באחלה מחיר מקסימום יתן מתנה רק למישהו קרוב באמת . נכון שאין מחיר אבל בכול זאת ננסה לכמת את זה למיספרים יונה כזו שווה אלפים כי זה בעצם הטופ של המגדל תמצית של כול העבודה והשקעה שהבנאדם השקיע שנים. כול היונים שהוא גידל וסילק רק כדי להגיע לאותה יונה. בגלל זה אומרים אין מחיר. כי אין מי שמסוגל לשלם באמת את השווי האמיתי
אני חייב להתערב בשיחה הזאת
ראובן לא אתה ולא איציק סוחרי יונים לכן יונה טובה אין לה מחיר
והרבה מגדלי יונים מגדלים עבור מיסחר ולא להנאה אז כשנופלת
להם יונה טובה הם מתרגמים אותה לשטרות
המקום פה בפורום לאלה שמגדלים מאהבה לתחביב אלה שמטפחים
את היונים שלהם
המקום לסוחרים בפורום מכירה וקניה.
ואני בטוח שאם אני הייתי אצלכם גם ראובן וגם איציק והייתי רוצה יונה
טובה מהשובך שלכם הייתי מקבל ללא תמורה.
זה ההבדל בין מטפחים לבין סוחרים.
הערך של יונה טובה בעיני מגדל היא הביצועים שלה או עמידה בתקן