ביקור אצל גדי אטיאס בראשון לציון

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

ביקור אצל גדי אטיאס בראשון לציון

שליחה על ידי קותי »

שלום למגדלים,
מדי פעם איני יכול להיתאפק ואני מוצא את עצמי מחפש מגדלים רציניים של הטימלר הישראלי,
לאחרונה היכרתי את גדי אטיאס דרך יניב קובלסקי אם כי שמעתי עליו כבר מזמן ומעולם לא יצא לי לבקר אצלו,

היום יום שישי כשאנשים לא נימצאים במקום עבודתם ויש להם הזדמנות להישאר בבית או לעשות סידורים קבעתי טלפונית ובעוד מועד לבקר אצל גדי,ידעתי שהחום המטורף בדרך כלל משאיר את האנשים בביתם ומכך קויתי שיהיה כך עם גדי,
הגעתי עם חברי דוד רוזנאי שחזר לגדל טימלרים אחרי שיותר מ40 שנה לא גידל יונים,הביקור עבורו כמו גם עבורי היה מהנה ביותר
מכמה טעמים,מצאתי אדם אשר עד היום לא הציג בתערוכות ולא מצא דרכו לכל החבורה אשר מגדלת את הטימלר הישראלי,

תענוג צרוף לראות אדם אשר מגדל כמה עשרות של מיסקים ברמה גבוהה מאוד,האחידות אצל חלק גדול מהיונים מייד ניכרת לעיין
האיכות גם כן ברמה גבוהה, ומעל לכל הניקיון הסדר והתחזוקה תאווה לעיניים,
יכולתו להקפיד על הממשק של היונים שלו מוסיפים להם ערך מוסף גבוה כי היונים על אף הנשירה נראות במיטבם,החול שמובא מהים נקי וללא רבב מאפשר ליונים לשמור על גרביהם אין הצטברות של לשלשת והכל בוהק מניקיון,

קיבלנו כיבוד כיד המלך גדי מארח למופת, אך יונים שהוא אוהב אין מחיר אשר יפתה אותו ,אם כי צעירים היוצאים מיונותיו המובחרות יכולות להימכר בדרך מכובדת וסבירה,
הייתי ממליץ למגדלי המיסקים אשר רוצים לשפר את קווי הדם שברשותם ליצור איתו קשר ולתאם ביקור ולראות היכן יש ביכולתם למצוא
תכונות אשר ישפרו את היונים שלהם ויתאימו לשיפור שכולנו מחפשים,
חברים האמינו לי שווה ביקורגם אם לא תצא לכם עיסקה מכך הרי שיש מה לראות ולקבל תיאבון להמשך טיפוחו של הטימלר הישראלי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
שלח תגובה