גרביים בטימלרים

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
אבינדב

גרביים בטימלרים

שליחה על ידי אבינדב »

שלום חברים,

העבודה והמשפחה, ב"ה, לא אפשרו לי הרבה זמן להיות פה. כייף לראות כמה אתם פעילים ומפרגנים!

הטמלרים בפינת החי החלו לגדל צאצאים: לאחרונה פרח מהקן גוזל כחול עם גרביים שלא יאומנו, למרות שלהוריו גרביים קומפקטיות. מה התקן לגרביים אצל טמלר? לטימלר שלי נוצות ארוכות במיוחד ברגליים, הוא נראה כאילו הוא בוקע מתוך הגרביים של עצמו...
אעלה תמונה בקרוב, ב"ה

אבינדב
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

Re: גרביים בטימלרים

שליחה על ידי קותי »

אבינדב שלום וברוך השב לפעילות,

הינא יש לך הפתעות וכפי שהבנתי נעימות למדי ,

לגבי צורת , אורך , וצפיפות נוצות הגרב , כתוב הכל באתר במדור "גזעי יונים" אך בעיקר בפורום זה במדור " הטימלר הישראלי " שבו אתה גולש וחולק איתנו את דבריך, מתואר פה התקן בעברית ובאנגלית, איך שתפתח את הפורום של הטימלר הישראלי ותחל בגילגול מטה ,לחץ על הפרק המתאר את התקן ,

קרא אותו היטב ובעיון למד ותדע, מקווה שתהנה.

קותי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
אבינדב

Re: גרביים בטימלרים

שליחה על ידי אבינדב »

תודה יקירי

עולם היונים נראה לי כל כך רחב, עד שלמרות שאני מאוד פעיל בתחום התרנגולות (ויש חידושים!) אני מרגיש שקשה לי להכנס לעולם גידול היונים בצורה מסודרת ולומדת, כשהשפע הוא כה עצום...
עד כה הסיניות התחברו דווקא לטימלרים, ועדיין מדורי ההפרדה טרם הסתיימה בנייתן, אבל יש לי כמה טימלרים נקיים, והגוזלים נראים מרשימים, עם גרביים נהדרות וצבע טוב.

אגב, שאלה: כיצד לקצר מקור שהתארך יתר על המידה? יש לי זכר ענאבי עם מקור של מגלן...האם קאטר של ציפורניים יעשה את העבודה?
שלח תגובה