זנים חדשים...

בפורום זה ניכתוב נישאל ונענה על כל דבר הקשור בגידול,טיפוח,ריבוי,מחלות, תרופות או כל דבר העולה בדעתינו בנושא יונים בלבד
שלח תגובה
שי0077

זנים חדשים...

שליחה על ידי שי0077 »

לאילן וקותי!
הרבה זמן לא עודכנו בפורום של זני יונים, זנים חדשים.
קותי ויואב יוצאים מספר רב של פעמיים לחו"ל ומייבאים לארץ זני יונים חדשים, שאת חלקם, חלק ניכר מגולשי האתר אינם מכירים.
בתוך הזנים האלו,ישנם יונים מאוד יפות ומאוד מעניינות.(את חלקם ראיתי באחד הפעמיים האחרונות שיואב הביא לארץ יונים..)
אני חושב שאם זני היונים האלו,יופצו באתר,זה יתן לגולשים להנות מיופיים,וללמוד עליהם, ובכך אף לתת לחלק מהזנים להתפתח ולהתקדם בארץ מבחינת טיפוחם.
אני חושב שאתם משקיעים המון על מנת ולטפח את התחביב של גידול היונים בארץ,ובזכותכם למדתי ואני רוכש המון ידע.
מכאן זה המקום להודות לכם על כל ההשקעה והרצון להביא את גידול וטיפוח היונים לכלל האוכלוסיה של מגדלי היונים בארץ,וכן למגדלים חדשים שמגיעים בעקבות האתר...
בתודה!
שי.
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

Re: זנים חדשים...

שליחה על ידי קותי »

שי שלום ותודה על הפירגון,

אכן שוחחתי על הנושא עם אילן וברור לי שיש חסר בנושא זה ,

לצערי כל כתבה כזו שאנו מכינים כולל איסוף תמונות לוקחת זמן לא מועט ובימים אלו אני קצת עסוק בדברים אחרים המחייבים את כל תשומת ליבי המלאה ואת רב זמני,

ולכן נוצר חסר בנושא ,בקרוב מאוד אקח על עצמי לעדכן בעוד מספר זנים לטבת כל המתעניינים,

אתה באמת צודק בדבריך ושמח על כך שהאתר ממלא פונקציה חשובה לטובת כלל הגולשים ומזלי שאילן ידידי מסייע לידי בכל הנוגע לשידרוג ושיפור האתר,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
שלח תגובה