טבח בשובך.
טבח בשובך.
מה שחוויתי היום אני לא מאחל לאף אחד. הבוקר השארתי את היונים במתחם הווילר ויצאתי עם המשפחה לכמה שעות.
כשחזרתי שמתי לב למשהו מוזר בשובך, כל היונים היו מרוכזות בפינה אחת. נכנסתי לשובך וחשכו עיני, עשר יונים נאכלו, מתוכם שמונה גוזלים, צעיר אחד, בוגרת אחת ופצוע אחד.
לדעתי זו היית נמייה. ראיתי גומה שנחפרה אל תוך מתחם הווילר.
שלא נדע דברים כאלו.
שיהיה לכולנו שבוע מבורך.
דני
כשחזרתי שמתי לב למשהו מוזר בשובך, כל היונים היו מרוכזות בפינה אחת. נכנסתי לשובך וחשכו עיני, עשר יונים נאכלו, מתוכם שמונה גוזלים, צעיר אחד, בוגרת אחת ופצוע אחד.
לדעתי זו היית נמייה. ראיתי גומה שנחפרה אל תוך מתחם הווילר.
שלא נדע דברים כאלו.
שיהיה לכולנו שבוע מבורך.
דני
דני סייג- 0528-752160
Re: טבח בשובך.
דני שלום
כולנו חווינו אובדן,ויתכן שיצאת בזול,
לא משנה אם זו חולדה נמיה או חתול ,לראות את האוסף הטיפוחי שבנית מתבוסס בדמו אינו מחזה שמתאים לאף אחד,
זה קורה רק למי שיש לו יונים ,אך עלינו ללמוד מכך להישמר שבפעם הבאה זה לא יקרה לחזק את השובך ולרשת אותו היטב,
לדאוג שלא תהיינה חפירות בקרקע וכך לעזוב את הבית עם תחושת ביטחון רבה יותר,
נקווה מעתה לשמוע ממך בשורות טובות ותיקח זאת כאילו נמנע ממך משיהו גרוע יותר,שיהיה לך שבוע טוב,
כולנו חווינו אובדן,ויתכן שיצאת בזול,
לא משנה אם זו חולדה נמיה או חתול ,לראות את האוסף הטיפוחי שבנית מתבוסס בדמו אינו מחזה שמתאים לאף אחד,
זה קורה רק למי שיש לו יונים ,אך עלינו ללמוד מכך להישמר שבפעם הבאה זה לא יקרה לחזק את השובך ולרשת אותו היטב,
לדאוג שלא תהיינה חפירות בקרקע וכך לעזוב את הבית עם תחושת ביטחון רבה יותר,
נקווה מעתה לשמוע ממך בשורות טובות ותיקח זאת כאילו נמנע ממך משיהו גרוע יותר,שיהיה לך שבוע טוב,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
Re: טבח בשובך.
שלום לך דני מקווה שאת היונים הטובים הנמיה\ חתול השאירו לך טיפ קטן בשבילך שלא יקרו דברים כאלו בעתיד שבור זכוכית מסביב מתחם הווילר, השובך כמובן מתחת לאדמה ושום חיה שמסוגלת לפגוע ביונים לא תנסה אפילו להתקרב זה מה שאני עשיתי בשובך שלי ובווילר מקווה שעזרתי.