סיכום הפגישה.בהמשך למפגש שנערך בטירת הכרמל.
-
סיכום הפגישה.בהמשך למפגש שנערך בטירת הכרמל.
ביום ראשון האחרון נערך מיפגש מגדלים בטירת הכרמל.מיפגש זה נועד לישר קו עם המגדלים ולעשות סדר עם מה שקורה עם הטימלר הישראלי.קודם שהמגדלים עצמם יהיו מגובשים בדעותיהם בכדי שנוכל להמשיך את הדרך שכבר התחלנו.עם כל המסקנות שהסקנו במהלך מיפגש זה הלכנו להיפגש עם קותי כדי להגיע להבנות שיאפשרו את המשך הדרך והפעילות של הטימלר הישראלי.נכחו בפגישה אשר התקימה בביתו של קותי. רפי עטר.משה אבוטבול.דוד רוזנאי.ושמעון פרץ. המסקנות שהושגו הן: התקן בסדר גמור ואין צורך לעשות בו כל שינוי. כל מגדל רשאי לגדל כל מה שהוא רוצה. בתערוכה כל יונה שתוצג תישפט אך ורק על פי התקן. הוחלט שאנו עוסקים בגידול וטיפוח יונים ולא בצד המיסחרי שבהם. הוסכם שחוץ משמעון פרץ יצטרפו למתמחים בשיפוט גם אבי תורזמן ובנימין דיין, הם יצטרכו לעבור את כל השלבים של התמחות בשיפוט תערוכות.במיפגשים עיוניים בדיווחים לאחר התערוכה.ובבחינת הסמכה שתוכר על ידי מגדלי הטימלר ושאר האגודות בארץ. הוחלט לקיים תערוכות משולבות של צעירים.בוגרים .זכרים ונקבות.בכול הצבעים הקלאסים ובכול צבע אחר. היונים שתוצגנה בתערוכותה יהיו מטובעים בטבעת זיהוי תיקנית.ללא טפילים ןשאינן חולות. התערוכה הבאה והקרובה תערך בסביבות חודש דצמבר ותתואם כך שלא תפריע לתערוכה הבנלאומית בקרית אתא ובאגודה הדרומית ,בתערוכה זו תוצגנה אך ורק יונים צעירות ומטובעים. המגדלים שירצו להציג יונים בתערוכה יהיו חייבים להיות חברים בעמותה שנמצאת בהתהוות ולאחר ששילמו דמי חבר של 150 ש'ח ,מי ששילם פעם שעברה לא צריך לשלם הפעם. החל מינואר 2012 יש לשלם דמי-חבר לשנה הבאה אני רוצה למסור תודה רבה לקותי על שהסכים לארח אותנו בביתו ועל תרומתו הרבה עבור טיפוח הטימלר הישראלי ולכל המגדלים חג שמח ושתהיה לנו שנה טובה ומוצלחת. .
Re: סיכום הפגישה.בהמשך למפגש שנערך בטירת הכרמל.
שלום שמעון וכולם.
אני מקווה מאוד שנראה בתערוכה הבאה עוד ועוד משתתפים חדשים והעיקר שהכל יעשה בחברות ורוח טובה.
חשוב מאוד שהמציגים יקבלו את דעת השופטים כאובייקטיבית ושאלה האחרונים יקפידו לשפוט כל יונה לפי נתוניה ולא לפי יחוס בעליה
כולי שיצליח הפעם גם עניין הקמת המועדון, התאגדות טובה יכולה להקל מאוד על פיתוח התחביב בארץ.
ואגב 150 שקלים לשנה הוא סכום פעוט שאפשר לעשות איתו הרבה בתחום היונאות בארץ.
עלו והצליחו.
אני מקווה מאוד שנראה בתערוכה הבאה עוד ועוד משתתפים חדשים והעיקר שהכל יעשה בחברות ורוח טובה.
חשוב מאוד שהמציגים יקבלו את דעת השופטים כאובייקטיבית ושאלה האחרונים יקפידו לשפוט כל יונה לפי נתוניה ולא לפי יחוס בעליה
כולי שיצליח הפעם גם עניין הקמת המועדון, התאגדות טובה יכולה להקל מאוד על פיתוח התחביב בארץ.
ואגב 150 שקלים לשנה הוא סכום פעוט שאפשר לעשות איתו הרבה בתחום היונאות בארץ.
עלו והצליחו.
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
דובב שלום,
איני רוצה להישמע סרקסטי או ציני אך הערתיך אינה במקום בנושא השיפוט,
האם הבחנת אי פעם שהשיפוט לא היה אובייקטיבי ? אשמח לדעת על כך? האם ניראה לך שאני מושפע מהבעלים בבואי להעריך יונה מסויימת ?
מדוע באה הערה זו,?,, מהיכן ניראה לך ששיקולים זרים מנחים שופטים בבואם להעריך יונה זו או אחרת,
במקרה של המועדון ומגדלי הטימלר הרי שבפועל רק אני שפטתי וכשאתה מעיר הארה או הערה שכזו הרי ניתן לחשוב שיש משיהו מאחורי זה ?
אתה מטיף לאוירה טובה תוך כדי העלאת חוסר יושרו של שופט כאילו אתה מתבסס על עובדות ,מניסיונך כשותף לדרך חשוב שתהיה אחראי
לדבריך , כי מילה שזרקת כבר אינה שלך , ויהיה תמיד מישיהו שישמח לעשות מכך" סלט טעים" ,כדי שיתייחסו לדבריך כאמת חשוב שתקפיד להבא
לחשוב לפני שאתה מביא ומביע תיאוריה כעובדה ושיהיה לך על מה להתבסס,
אתמול רק ביקשת ממני להיצטרף ולהיתמחות בשיפוט ,כיצד עלי להתייחס לכך ?
איני רוצה להישמע סרקסטי או ציני אך הערתיך אינה במקום בנושא השיפוט,
האם הבחנת אי פעם שהשיפוט לא היה אובייקטיבי ? אשמח לדעת על כך? האם ניראה לך שאני מושפע מהבעלים בבואי להעריך יונה מסויימת ?
מדוע באה הערה זו,?,, מהיכן ניראה לך ששיקולים זרים מנחים שופטים בבואם להעריך יונה זו או אחרת,
במקרה של המועדון ומגדלי הטימלר הרי שבפועל רק אני שפטתי וכשאתה מעיר הארה או הערה שכזו הרי ניתן לחשוב שיש משיהו מאחורי זה ?
אתה מטיף לאוירה טובה תוך כדי העלאת חוסר יושרו של שופט כאילו אתה מתבסס על עובדות ,מניסיונך כשותף לדרך חשוב שתהיה אחראי
לדבריך , כי מילה שזרקת כבר אינה שלך , ויהיה תמיד מישיהו שישמח לעשות מכך" סלט טעים" ,כדי שיתייחסו לדבריך כאמת חשוב שתקפיד להבא
לחשוב לפני שאתה מביא ומביע תיאוריה כעובדה ושיהיה לך על מה להתבסס,
אתמול רק ביקשת ממני להיצטרף ולהיתמחות בשיפוט ,כיצד עלי להתייחס לכך ?
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
שלום קותי.
מטעמים אפשר לעשות מכל לוקש , ולא חסרים שפים.
אבל אני לא מצליח להבין איך הגעת ממה שכתבתי לאיזו שהיא מסקנה לגבי דעתי אודות השיפוט שלך ???
אני הגבתי להודעתו של שמעון ובין השאר התייחסתי גם לעובדה של ההחלטה ( הנכונה מאוד שגם אתה מטיף לה ) להוסיף שופטי גזע נוספים
התיחסותי היתה הן לשופטים והן לנשפטים לעתיד ובכלליות.
ההודעה שלי הובאה בקונטקסט להודעה הקודמת ומתיחסת רק אליה ואני מצטער אם הצגתי את העניין בצורה שאפילו לכאורה
גרמה לך למפח נפש כל שהוא,זו ממש לא היתה כוונתי. אני מודה כייתכן והמעטתי ביחסי לאמוציות והקלחת שרוגשת בימים אלה סביב הטימלר הישראלי שמביאה לעודף רגישות
ונפיצות מצד כל המשתתפים אך בא בזמן אני מצר על כך שחוסר הבנה קטנה גורמת לך לסנוט בי בצורה פומבית כזו על גבי הפורום, ויותר מכך להוציא
דיונים פרטיים בינינו אל לפני כל העולם ואשתו. אני יכול לחשוב לפחות על שלוש דרכים אחרות בהן היית יכול לברר איתי את העניין בצורה דיסקרטית ופוגענית פחות.
בידידות
דובב
מטעמים אפשר לעשות מכל לוקש , ולא חסרים שפים.
אבל אני לא מצליח להבין איך הגעת ממה שכתבתי לאיזו שהיא מסקנה לגבי דעתי אודות השיפוט שלך ???
אני הגבתי להודעתו של שמעון ובין השאר התייחסתי גם לעובדה של ההחלטה ( הנכונה מאוד שגם אתה מטיף לה ) להוסיף שופטי גזע נוספים
התיחסותי היתה הן לשופטים והן לנשפטים לעתיד ובכלליות.
ההודעה שלי הובאה בקונטקסט להודעה הקודמת ומתיחסת רק אליה ואני מצטער אם הצגתי את העניין בצורה שאפילו לכאורה
גרמה לך למפח נפש כל שהוא,זו ממש לא היתה כוונתי. אני מודה כייתכן והמעטתי ביחסי לאמוציות והקלחת שרוגשת בימים אלה סביב הטימלר הישראלי שמביאה לעודף רגישות
ונפיצות מצד כל המשתתפים אך בא בזמן אני מצר על כך שחוסר הבנה קטנה גורמת לך לסנוט בי בצורה פומבית כזו על גבי הפורום, ויותר מכך להוציא
דיונים פרטיים בינינו אל לפני כל העולם ואשתו. אני יכול לחשוב לפחות על שלוש דרכים אחרות בהן היית יכול לברר איתי את העניין בצורה דיסקרטית ופוגענית פחות.
בידידות
דובב
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121
אם כבר העלית את נושא הפומביות הרי בוודאי שלא אני העליתי זאת בהתחלה ולכן הישתוממתי
לקרא את הערותיך המתייחסות לשיפוט ומה עשוי להיות המצב,
אכן נושא היושרה בשיפוט היא ציפור הנפש של כל שופט הניכנס לקטע החשיפה כאשר עולה חשד מסויים ,לגבי דידי על אחת כמה וכמה ,כי זה נושא הבוער בעצמותי וכאן אין לי פשרות, נושא השיפוט הוא מחייב לחלוטין על כן אני רושם דוחות מפורטים לעיני כל,כך זה גם בא לביטוי בדרישותי לשקיפות מוחלטת וכך גם בשיפוט הסופי המותח והטעון לעיני כל,
מתגובתיך אני מבין שלא היתה לך כל כוונה להציג זאת כפי שאני הבנתי מדבריך הכתובים, אז בוא וניראה נושא זה כסגור בינינו,וכדאי אולי להשקיע מעט יותר מחשבה לפני כל מה שאנו כותבים כמוני כמוך, שבת שלום,
לקרא את הערותיך המתייחסות לשיפוט ומה עשוי להיות המצב,
אכן נושא היושרה בשיפוט היא ציפור הנפש של כל שופט הניכנס לקטע החשיפה כאשר עולה חשד מסויים ,לגבי דידי על אחת כמה וכמה ,כי זה נושא הבוער בעצמותי וכאן אין לי פשרות, נושא השיפוט הוא מחייב לחלוטין על כן אני רושם דוחות מפורטים לעיני כל,כך זה גם בא לביטוי בדרישותי לשקיפות מוחלטת וכך גם בשיפוט הסופי המותח והטעון לעיני כל,
מתגובתיך אני מבין שלא היתה לך כל כוונה להציג זאת כפי שאני הבנתי מדבריך הכתובים, אז בוא וניראה נושא זה כסגור בינינו,וכדאי אולי להשקיע מעט יותר מחשבה לפני כל מה שאנו כותבים כמוני כמוך, שבת שלום,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060