תערוכת יונים ארצית,
תערוכת יונים ארצית,
בראשית חודש מאי תיערך תערוכת חיות הבית בגני -התערוכה בתל-אביב.
משיחה עם מנהלי התערוכה הוקצו לנו 100 כלובים עבור טימלרים ובתנאי שהמציגים יהיו חברי האגודה,,,כלומר 150 שקלים דמי חברות לשנה,
כמו כן ניצתרך כ4 חברים ביום ההקמה שיעזרו בהיתנדבות להקים את הכלובים,לדיבריהם הם מחוייבים ל250-300 יונים +100 טימלרים
כך שללא ספק נהיה רב בתערוכה,כמובן שיוקמו גם ווליירים לקבוצות יונים ,
בתערוכת חיות הבית יוצגו כלבים, סוסים ערביים, נחשים, עופות נוי ,וצפרי שיר, חתולים וכמובן יונים,
הקמת התערוכה תהיה ביום שישי התצוגה עצמה במשך השבת ופירוק במוצאי שבת ,בקרוב ניצתרך לקבל החלטה אם החברים מוכנים להירשם
ולתת מעט חזרה למועדון שנתן לנו להישתמש בכלובים ללא תמורה במשך שלושת התערוכות שמגדלי הטימלר הישראלי עשו בשנה האחרונה,
מצפים לקהל של אלפים רבים שיגיעו מכל רחבי הארץ,לקראת התערוכה יערך מסע פירסום רחב שיכסה את כל קבוצות המדיה כמו רדיו טלויזיה
עיתונות ומקומונים, למלא 100 כלובים זו אינה בעיה, אך חשובה היענותם של מספר חברים כדי להירשם ולפחות כ15
אנא הרימו את הכפפה ועזרו לעצמיכם לקדם את הנושא, אל תשאירו את העבודה לחברים בודדים ותשבו על הגדר רק כדי לקחת אלא שימו כתף
והיו מאלה שעושים ולא רק מדברים ,
מודה לכם מראש על הענותכם,אם הפעם לא יהיה שיתוף פעולה מצד המגדלים הרי שלא נוכל בעתיד להיעזר בהם,חישבו על כך,
שלכם קותי
משיחה עם מנהלי התערוכה הוקצו לנו 100 כלובים עבור טימלרים ובתנאי שהמציגים יהיו חברי האגודה,,,כלומר 150 שקלים דמי חברות לשנה,
כמו כן ניצתרך כ4 חברים ביום ההקמה שיעזרו בהיתנדבות להקים את הכלובים,לדיבריהם הם מחוייבים ל250-300 יונים +100 טימלרים
כך שללא ספק נהיה רב בתערוכה,כמובן שיוקמו גם ווליירים לקבוצות יונים ,
בתערוכת חיות הבית יוצגו כלבים, סוסים ערביים, נחשים, עופות נוי ,וצפרי שיר, חתולים וכמובן יונים,
הקמת התערוכה תהיה ביום שישי התצוגה עצמה במשך השבת ופירוק במוצאי שבת ,בקרוב ניצתרך לקבל החלטה אם החברים מוכנים להירשם
ולתת מעט חזרה למועדון שנתן לנו להישתמש בכלובים ללא תמורה במשך שלושת התערוכות שמגדלי הטימלר הישראלי עשו בשנה האחרונה,
מצפים לקהל של אלפים רבים שיגיעו מכל רחבי הארץ,לקראת התערוכה יערך מסע פירסום רחב שיכסה את כל קבוצות המדיה כמו רדיו טלויזיה
עיתונות ומקומונים, למלא 100 כלובים זו אינה בעיה, אך חשובה היענותם של מספר חברים כדי להירשם ולפחות כ15
אנא הרימו את הכפפה ועזרו לעצמיכם לקדם את הנושא, אל תשאירו את העבודה לחברים בודדים ותשבו על הגדר רק כדי לקחת אלא שימו כתף
והיו מאלה שעושים ולא רק מדברים ,
מודה לכם מראש על הענותכם,אם הפעם לא יהיה שיתוף פעולה מצד המגדלים הרי שלא נוכל בעתיד להיעזר בהם,חישבו על כך,
שלכם קותי
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
Re: תערוכת יונים ארצית,
קותי ערב טוב .
אשמח לעזור בכול הקשור לתחום שאנו מפתחים ומטפחים בכול צורה ודרך .
המשך יום טוב.
אשמח לעזור בכול הקשור לתחום שאנו מפתחים ומטפחים בכול צורה ודרך .
המשך יום טוב.
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
ערב טוב קוטי
אני רשום בעמותת היונים הדרומית , אני אשמח להציג יוני טימלר ובלבד שלא יאכילו גוזלים או ידגרו על ביצים.
נ.ב. האם התערוכה הינה רק הצגת היונים או גם שיפוטם?
אני רשום בעמותת היונים הדרומית , אני אשמח להציג יוני טימלר ובלבד שלא יאכילו גוזלים או ידגרו על ביצים.
נ.ב. האם התערוכה הינה רק הצגת היונים או גם שיפוטם?
-
קוטי גם אני מישתתף אים אפשר עים 4 יונים ואני ירשם לאגודה אים צריך רק בעיה קטנה חלק מהיונים יש טבעות שלי אך הם לא סגורים מה עושים?????
לשאלותיכם,
1) איהב היונים ישפטו כרגיל,אני מניח ומקווה שחלק מהיונים לא יהיו באמצע תהליך ההאכלה אלא אולי תוכל להעביר ביצים ולהציג חלק מהן,על כל פנים תודה על הרצון הטוב,
2) איציק אני מקווה שנוכל בפעם זו לבקש שבמסגרת ה-100 כלובים שיוקצו לנו נוכל להציג יונים עם טבעות שאילן יכין בפעם האחרונה ללא טבעות מועדון ,אלא על פי זיהוי שלנו,אך עלי עוד לברר זאת ,אשמח אם בכל מיקרה תירשם למועדון, 3) חוגי תודה על היענותיך כרגיל אתה מהראשונים שמוכן לעזור, נקווה שיהיו עוד,
1) איהב היונים ישפטו כרגיל,אני מניח ומקווה שחלק מהיונים לא יהיו באמצע תהליך ההאכלה אלא אולי תוכל להעביר ביצים ולהציג חלק מהן,על כל פנים תודה על הרצון הטוב,
2) איציק אני מקווה שנוכל בפעם זו לבקש שבמסגרת ה-100 כלובים שיוקצו לנו נוכל להציג יונים עם טבעות שאילן יכין בפעם האחרונה ללא טבעות מועדון ,אלא על פי זיהוי שלנו,אך עלי עוד לברר זאת ,אשמח אם בכל מיקרה תירשם למועדון, 3) חוגי תודה על היענותיך כרגיל אתה מהראשונים שמוכן לעזור, נקווה שיהיו עוד,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
אם הבנתי נכון איציק התכוונת לפרסים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
גם בתערוכה בצפון הוצגו פרסים ונישמח שהם יצטרפו יהיה מקום לכולם,הגיע הזמן שאנשים יכירו את יופיין
אילן דיברנו על כך מזמן ויש לכך בהחלט מקום,בזמנו מגדלי הפרסים היתנגדו כי לא רצו שזב יהיה על חשבון התעופה אך מהכרותי את איציק הוא ייצר יונים שהן גם יפות וגם עפות הרבה וגבוה,
אילן דיברנו על כך מזמן ויש לכך בהחלט מקום,בזמנו מגדלי הפרסים היתנגדו כי לא רצו שזב יהיה על חשבון התעופה אך מהכרותי את איציק הוא ייצר יונים שהן גם יפות וגם עפות הרבה וגבוה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
קותי התכוונתי שאם איציק יציג פרסים בחלק של המועדון לגבי הטבעות שלא תהיה בעיה
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
-
אני רשום באגודה הצפונית .ואני גם ישמח להציג יונים .בקשר לאירגון ופירוק התערוכה אני גם ישמח לקחת חלק.הכול בשביל הטימלר הישראלי
שמעון הכוונה להירשם גם לאגודה הדרומית
אלה שנתנו לנו להשתמש בציוד שלהם בשלושת התערוכות שקיימנו
והם מקימים את התערוכה ואנו הורשנו להצטרף
אלה שנתנו לנו להשתמש בציוד שלהם בשלושת התערוכות שקיימנו
והם מקימים את התערוכה ואנו הורשנו להצטרף
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101