הטיפלרים בשלבי איחוד וטיפוח,

בפורום זה נדון ביוני תעופה שונים ובמיוחד הפופולרים בארצינו
צחי

Re: הטיפלרים בשלבי איחוד וטיפוח,

שליחה על ידי צחי »

קותי
:oops: תודה על הפירגון
כמות החומר שקראתי על טיפלרים החל מספרים מתחילת המאה הקודמת ועד להודעות האחרונות מהיום בפורום הטיפלרים העולמי היא אדירה ולא ניתנת להעברה בפורום-זה ייקח שנים

למרות זאת לא מעט חומר העברתי לפורום הפרסיות של שרון ושלי ומי שירצה ייכנס וידפדף שם להודעות הטיפלרים וימצא לא מעט חומר מתורגם

כל מי שיודע מעט אנגלית ימצא בקלות רבה חומר רב ברשת כולל סירטונים ומה לא , יותר מזה ניתן להירשם לפורום הטיפלרים העולמים ולדבר כל יום עם טובי המעיפים בעולם !!!!! ולשמוע מהם ולהתייעץ איתם ,למרות הניסיון שצברתי עם הטיפלרים אני לא יודע כלום לעומת תותחי הנברון בפורום העולמי

אני מוכן לתרום ככל שהזמן הפנוי שלי יאפשר לי ובהחלט יעביר לפה מידע חדש,אתרים,כתבות מענינות וכ' הענין הוא התקווה לראות פה התענינות אמיתית של מגדלים נוספים ולא רק של ראובן שלך ושלי

בברכה
צחי
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

תודה לך צחי ,
אין צורך להיתנצל מראש על חוסר זמן או על הבעיה בהעברת כל החומר ,
אנו זקוקים כל פעם למעט,
לכן גם הגדרתי זאת באימון הגוזלים וזאת כדי שגם אתה תשתלב במאגר המדריכים היכולים לתרום,
אתה מחמיא לנו כל פעם על העשיה וזה נחמד ,הגענו לשלב שגם אנו נישמח להחמיא לאחרים,
אתה יכול בהחלט להיות אחד מעמודי התווך של הפרוייקט,אנא ממך ,קפוץ למיים וכתוב מאמר קצר על הטיפלר הצעיר ותעופתו הראשונה,יש לך מהיכן להביא זאת,
חומר בסיסי זה יהווה נקודת התחלה לכל מתחיל אשר יתן לתעופה של היונים שברשותו התחלה עם פחות טעויות
ועניין רב יותר,
תודה מראש אילן וקותי,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
צחי

שליחה על ידי צחי »

סירטון קצר על דרופרים
הורדת טיפלרים בעזרת דרופרים
http://www.youtube.com/watch?v=TpMzzib_ ... re=related

אגב לי אישית כיף להשקיע כשיש התענינות אמיתית אחרת זה מייאש -מניסיון