פורטולט לטימבלר הישראלי
פורטולט לטימבלר הישראלי
פשוט לקחתי תמונה של west of England Tumbler
עם תיפול מיוחד חיברתי לה ראש של מיסקי צבעתי אתו טוב עד שנראה אמיתי
אני יודע שזה זיוף ולא נעים לעשות דבר כזה .
בדרך כלל אני עושה את זה כדוגמה כדי לראות אם צבע זה מתאים לטימבלר שלנו או לא
הפעם יצא לי די טוב, פצצה ................תענוג לעיניים
עם תיפול מיוחד חיברתי לה ראש של מיסקי צבעתי אתו טוב עד שנראה אמיתי
אני יודע שזה זיוף ולא נעים לעשות דבר כזה .
בדרך כלל אני עושה את זה כדוגמה כדי לראות אם צבע זה מתאים לטימבלר שלנו או לא
הפעם יצא לי די טוב, פצצה ................תענוג לעיניים
Re: פורטולט לטימבלר הישראלי
אשרף אם תסתכל טוב תיראה שזה אפילו לא דומה
לא מבנה הראש לא סף המצח וגם הזוית של המקור לא נכונה
תראה בתמונה שצירפתי דוגמה להכי קרוב לתקן למעט הגרביים
לא מבנה הראש לא סף המצח וגם הזוית של המקור לא נכונה
תראה בתמונה שצירפתי דוגמה להכי קרוב לתקן למעט הגרביים
- קבצים מצורפים
-
- Resize%20of%20DSC00152[1].jpg (43.83 KiB) נצפה 2466 פעמים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
זה היונה שלקחתי את הראש
אשרף כל הכבוד,
לפחות על הרצון והיצירתיות. זה לא משנה אם התמונה שציירת היא מדוייקת או לא,
חשוב הרצון והניסיון ליצור משיהו ,הייתי שמח אם עוד חברים אומנים וחובבי ציור יציירו כמה שיותר את הטימלר הישראלי עד שנגיע למודל הרצוי ,כל זה עניין של תירגול ועבודה,צבע האינדיגו (כמו בתמונה שפירסמת) דומה לגוונים של גרגטי יכול להיווצר בדרך כלל אצל מגדלי הסורו או איזו שהיא קומבינציה של השחורים,
אני מוכן להכריז על תחרות בין חברים ואו אומנים שונים שיבנו פסל של טימלר ישראלי אידאלי וכן שיציירו את הטימלר הישראלי האידאלי,דגמים אלו ישמשו לנו כמודל ונפיץ אותם גם אחרי שנייצר מהמודל דגמים כפרסים בתחרויות,
הזוכה יזכה בפרס יפה ועבודתו תפורסם ברבים,
בקרוב נפיץ מחדש את תקן הטימלר הישראלי החדש בליווי תצלומים בסגנון מהודר לרשות החברים בעלות של כיסוי ההוצאות
בלבד, אילן עובד כעת על פורמט חדש ונקווה שנסיים זאת בקרוב ,אשרף תמשיך לצייר אני בטוח שלבסוף תצליח להגיע
לדגם הרצוי ושוב תודה ששיתפת אותנו,
לפחות על הרצון והיצירתיות. זה לא משנה אם התמונה שציירת היא מדוייקת או לא,
חשוב הרצון והניסיון ליצור משיהו ,הייתי שמח אם עוד חברים אומנים וחובבי ציור יציירו כמה שיותר את הטימלר הישראלי עד שנגיע למודל הרצוי ,כל זה עניין של תירגול ועבודה,צבע האינדיגו (כמו בתמונה שפירסמת) דומה לגוונים של גרגטי יכול להיווצר בדרך כלל אצל מגדלי הסורו או איזו שהיא קומבינציה של השחורים,
אני מוכן להכריז על תחרות בין חברים ואו אומנים שונים שיבנו פסל של טימלר ישראלי אידאלי וכן שיציירו את הטימלר הישראלי האידאלי,דגמים אלו ישמשו לנו כמודל ונפיץ אותם גם אחרי שנייצר מהמודל דגמים כפרסים בתחרויות,
הזוכה יזכה בפרס יפה ועבודתו תפורסם ברבים,
בקרוב נפיץ מחדש את תקן הטימלר הישראלי החדש בליווי תצלומים בסגנון מהודר לרשות החברים בעלות של כיסוי ההוצאות
בלבד, אילן עובד כעת על פורמט חדש ונקווה שנסיים זאת בקרוב ,אשרף תמשיך לצייר אני בטוח שלבסוף תצליח להגיע
לדגם הרצוי ושוב תודה ששיתפת אותנו,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
אשרף כל הכבוד על היוזמה.הבעיה היחידה שלך היא .לקחת דיוקן של מיסקי צעיר ולא של בוגר.ואילן אתה צריך להבין שראש של מיסקי וראש של לבן או שחור או סורו זה לא אותו ראש .לכל אחד מהצבעים של הטימלרים יש ראש שונה.למרות שלכולם יש ראש יפה.אבל הם עדיין שונים. אשרף תנסה לצייר דיוקן של ראש אחר כמו הטימלר הלבן שאילן שם.אני בטוח שזה יראה אחרת.
שמעון אחרי המפגש האחרון ביום שלישי אצל קותי
חשבתי שהבנת שלטימלר הישראלי תהיה צורת ראש אחת
לכל הצבעים כך תהיה אחידות בתקן בלי להתחשב בצבע
זה שהיום יש צורת ראש שונה בין צבע לצבע זה לא מה שאנחנו רוצים
שבוע טוב לכולם
חשבתי שהבנת שלטימלר הישראלי תהיה צורת ראש אחת
לכל הצבעים כך תהיה אחידות בתקן בלי להתחשב בצבע
זה שהיום יש צורת ראש שונה בין צבע לצבע זה לא מה שאנחנו רוצים
שבוע טוב לכולם
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
קותי תודה על המחמאות
אני אשמח להסביר בהזדמנות מה בדיוק Andalusian צבע הטמבלר בתמונה הראשונה
כמו שקותי אמר זה קומביננציה של שחור עם אינדיגו
השחור כולם מכרים
אינדיגו ( אניל)
זה ריחאני אינדיגו
הגרגטים הראשונים בעצם הם קומביננציה של ריחאני כחול + אינדיגו + שחור + אופל דומננתי + צוור כסוף
אני אשמח להסביר בהזדמנות מה בדיוק Andalusian צבע הטמבלר בתמונה הראשונה
כמו שקותי אמר זה קומביננציה של שחור עם אינדיגו
השחור כולם מכרים
אינדיגו ( אניל)
זה ריחאני אינדיגו
הגרגטים הראשונים בעצם הם קומביננציה של ריחאני כחול + אינדיגו + שחור + אופל דומננתי + צוור כסוף
אשרף ערב טוב,
תודה על ההסברים ,זה עושה תיאבון להתחיל לעשות ניסיונות,
ספר לנו איך אתה מוחק את השילוב של ריחני כחול עם חזה זהוב ואיך זה משפיע ,אם בכלל ,או שאתה לוקח ריחני כחול
ללא חזה מוזהב,
מה סדר הפעולות ואיך נוכל להעביר זאת לטימלר? כדי לא לברוח לגמרי בטיפוס ועדיין לשמור על הטייפ של הטימלר,דרך אגב ה-
west of England
דומה בהרבה דברים לטימלר הישראלי ,אבל זו עבודה ניסיונית למיקצוענים בלבד, כי אחרת נעשה סלאט מהגזע,ויש להגדיר זאת כניסיון בלבד ,אגב שם (במערב אנגליה)כבר ישנם צבעים שאין לנו, בהגדרת המטרות שלנו אנו מחוייבים קודם כל לטייפ ורק אחר-כך לצבעים,לאחר שנייצב את המבנה של הגזע סופית נתחיל להישתגע בניסיונות, בדמיוני אני כבר רואה את ההיתקדמות
והפיתוח של הדור העתידי, בימים אלה אנו ממשיכים לשמר את הקיים וחייבים להיתמקד,
כל שיחה שכזו מגרה את הדמיון ואפשר לבנות פורמולת צבע בנתיים עם גזעים אחרים, מה דעתיך?
תודה על ההסברים ,זה עושה תיאבון להתחיל לעשות ניסיונות,
ספר לנו איך אתה מוחק את השילוב של ריחני כחול עם חזה זהוב ואיך זה משפיע ,אם בכלל ,או שאתה לוקח ריחני כחול
ללא חזה מוזהב,
מה סדר הפעולות ואיך נוכל להעביר זאת לטימלר? כדי לא לברוח לגמרי בטיפוס ועדיין לשמור על הטייפ של הטימלר,דרך אגב ה-
west of England
דומה בהרבה דברים לטימלר הישראלי ,אבל זו עבודה ניסיונית למיקצוענים בלבד, כי אחרת נעשה סלאט מהגזע,ויש להגדיר זאת כניסיון בלבד ,אגב שם (במערב אנגליה)כבר ישנם צבעים שאין לנו, בהגדרת המטרות שלנו אנו מחוייבים קודם כל לטייפ ורק אחר-כך לצבעים,לאחר שנייצב את המבנה של הגזע סופית נתחיל להישתגע בניסיונות, בדמיוני אני כבר רואה את ההיתקדמות
והפיתוח של הדור העתידי, בימים אלה אנו ממשיכים לשמר את הקיים וחייבים להיתמקד,
כל שיחה שכזו מגרה את הדמיון ואפשר לבנות פורמולת צבע בנתיים עם גזעים אחרים, מה דעתיך?
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060