אצילות היונה בטימלר

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
איציק 2800

אצילות היונה בטימלר

שליחה על ידי איציק 2800 »

לפי מה שאומר חבר שלי שגר לידי(מגדל טימלרים) האצילות היונה בא אך ורק ביגלל רדיפה אחר הנקבה וזאת הוא אומר כי ראה אצלי תוגי אצילי שעומד ככה גם כשהכנסנו את הנקבה שלא יראה אותה הזכר מיכך לומד אני שהזכרים אצלו לא שווים מיבחינת אצילות אני ישמח אים תגיבו ותירשמו את דעתכם
קבצים מצורפים
P1010018.jpg
P1010018.jpg (132.35 KiB) נצפה 2528 פעמים
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

Re: אצילות היונה בטימלר

שליחה על ידי קותי »

שבוע טוב,
אצילות היא תכונה מופשטת ההיפך מתכונה מוחשית שהיא ברת מדידה,
תכונה מוחשית היא מוגדרת כמו צבע מידות גובה אורך רוחב מעוגל וכדומה,
תכונה מופשטת כמו אצילות או לחילופין אלגנטיות קשה מאוד אם בכלל להגדירה במילים ,אך אי אפשר להיתעלם ממנה כשהיא קיימת ,ברב המיקרים כל אדם מבחין באצילות גם אם אינו מבין ביונים כלל וכלל,
הטוגי שבתמונה ניפלא ,והוא אכן מרשים ומביע כריזמה ונוכחות(גם כן תכונות שאינן ניתנות להגדרה מוחלטת)שבאות לידי ביטוי באצילותה ,
אצילות אינה תכונה התלוייה בדבר או שהיא קיימת או לא עם או בלי נקבה ,נכון הוא כאשר יונה (זכר)מחזרת היא דרוכה ועירנית
וכמו תמיד בטבע מנסה הזכר להרשים את הנקבה שתיאות להאתר לחיזוריו ,"אך בהגדרה של מגדל הטימלרים שלך",
מישתמע שאין נקבות אצילות וזה בפירוש אינו נכון,האצילות איננה נחלת הזכרים בלבד אך היא כמו הריון או שהיא קיימת או שלא ,אין חצי בהריון,
שיהיה לכולנו שבוע ניפלא,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
בנימין

שליחה על ידי בנימין »

החבר זה אני ואני אומר לך את זה 100 פעמים נקבה שצריכה להטיל ביצה הזכר אולך תמיד אציל אחרי הנקבה וזה בדוק
ועוד דבר איציק אתה רוצה להגיד לי שהזכר שלך תמיד אולך בפוזה שצילמתה אותו בתמונה לאאאאאאא ולאאאאאאאאא הזכר מקבל אצילות יותר יפה קשה הוא רודף אחרי הנקבה שלו
בנימין

שליחה על ידי בנימין »

אצילות בטימלר ישראלי נקבה שחורה התמונה לא ממש ברורה אבל רואים טוב את האצילות
קבצים מצורפים
1.jpg
1.jpg (99.48 KiB) נצפה 2493 פעמים
איציק 2800

אים כבר אמרת בינימין אז אני רוצה תמונות של יונה שמטיילת בחצר ולא צמודה לאיזה רשת או עץ ועוד דבר אל תשנה מילים הזכר אצלי עמד ככה גם כשהחבאנו את הנקבה אני רפי רומנו וראובן ראינו ואמרנו שהוא אציל ואתה אמרת לא מפיתאום אז בינימין תעלה תמונה של יונה שמטיילת בחצר אתה יודע אחרי שהלכת דיברנו ביננו ואמרנו פה אחד בינימין לא יודע לפרגן כול עוד זה לא טימלר
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

על מה המחלוקת?
הרי היופי הוא תמיד בעיני המיסתכל !
כדאי לו לאדם להנות מהרבה דברים ולא להיתקבע בדבר אחד,
המחלוקת מיותרת כי בכל דבר ניתן למצוא יופי אך לא כל אחד רואה זאת ,
זה בוודאי לא שווה ריב מיותר,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
בנימין

שליחה על ידי בנימין »

איציק קודם כל הכל התחיל קשה הייתה אצלי אמרתה לי תבוא תראה מה זה עמידה של טוגי אין לך טימלר כזה אברתי אלך ראיתי ואמרתי את האמת שהתוגי שלך אולך בצורה שצלמתה את היונה שלך רק בגלל שהנקבה צריכה להטייל ביצה והוא אולך בצורה הזו
אלעד

שליחה על ידי אלעד »

איציק, אם תוכל תן בבקשה הסבר על מתקן המים שבתמונה
איציק 2800

בינמין עכשיו אני מבין למה הזכר השחור שלך כבר לא עומד ככה אתה מראה אותו לכולם רק כשהנקבה שלו צריכה להטיל פששששש חכם מיצידך הייתי אומר
ואלעד המיתקן כמו שהוא ניראה מי עדן 10 ליטר ודלי קטן בשיטת וואקום (כמו טיל רק עים שני חורים פחות ליכלוך במים )
שלח תגובה