הטימלר שלנו לא רק יפה אלה גם עף לא רע!
הטימלר שלנו לא רק יפה אלה גם עף לא רע!
ערב טוב .
ביסודו הטימלר הינו יונת תעופה , אך כיום ממספר סיבות רב המגדלים אינם נהנים מתכונה זו .
אשמח אם מגדלים אשר מעיפים את הטימלרים שלהם ישתפו אותנו בחוויה ואף יסבירו איך הם מאמנים את הטימלרים שלהם מגוזל ועד לבוגר ומה התוצאות לבסוף .
ערב טוב .
חוגי
ביסודו הטימלר הינו יונת תעופה , אך כיום ממספר סיבות רב המגדלים אינם נהנים מתכונה זו .
אשמח אם מגדלים אשר מעיפים את הטימלרים שלהם ישתפו אותנו בחוויה ואף יסבירו איך הם מאמנים את הטימלרים שלהם מגוזל ועד לבוגר ומה התוצאות לבסוף .
ערב טוב .
חוגי
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
Re: הטימלר שלנו לא רק יפה אלה גם עף לא רע!
טימלר זה יונה שעפה מאוד חזק ומתפחת מאוד חזק לא יצא לי לראות באף יונה משחק כמו שיש לטימלר לא שאני מזלזל ביונים אחרות
-
חוגי ערב טוב היתי אצל פיני ביום שישי ויש לו יונה שקיבל מימך שאמרת לו זה מהגזע של איציק מזכר לבן בלי צ'וף שקראתי אצלי הטנק עים אזיקון ירוק יש לך מושג מה אני מדבר ???
יש לי זכר צהוב עים גרביים בוכרי שהבאתי פעם שבינימין יראה מה הוא מסוגל והיתי שמח להתחרות איתו מול הטימלר שלכם הוא חזר השבוע באחי שגר 15 ק"מ מימני פשוט מאוהב בשובך שלי
יש לי זכר צהוב עים גרביים בוכרי שהבאתי פעם שבינימין יראה מה הוא מסוגל והיתי שמח להתחרות איתו מול הטימלר שלכם הוא חזר השבוע באחי שגר 15 ק"מ מימני פשוט מאוהב בשובך שלי
- קבצים מצורפים
-
- P1010061.jpg (111.49 KiB) נצפה 2043 פעמים
איציק ערב טוב .
אני לא מכיר את פיני וממש לא יודע על מה אתה מדבר .
אני לא מכיר את פיני וממש לא יודע על מה אתה מדבר .
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
-
חוגי לבחור שהביא לפיני קוראים יוסף מכפר חסידים והוא אומר לטענתו שהבאת לו אותם עד הבית ולקחת נקבה טימלר לבנה עין לבנה
לך תאמין מי אומר מה ולמה ???
לך תאמין מי אומר מה ולמה ???