הזוג גוזלים ראשון יצא לעצמאות בשעה טובה

בפורום זה נדון ביוני תעופה שונים ובמיוחד הפופולרים בארצינו
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ראובן

הזוג גוזלים ראשון יצא לעצמאות בשעה טובה

שליחה על ידי ראובן »

הטיפלרים הצברים הראשונים יצאו היום לשובך ההמתנה בנוסף יש להורים עוד זוג גוזלים בני יומיים. איזו הרגשה משונה כמו שקיבלתי מרצדס ספורט חדשה שתישאר רק בחניה. מת לדעת איך הם בשמיים אבל אין ברירה נחכה חייבים קודם לעשות עוד כמה גוזלים . גם לזוג המשולב ישראלי + צ'כית יש גוזלים ככה שהכול דופק כמו בתוכנית
קבצים מצורפים
ראובן שבת 008.jpg
ראובן שבת 008.jpg (35.16 KiB) נצפה 2263 פעמים
סמל אישי של משתמש
ראובן

Re: הזוג גוזלים ראשון יצא לעצמאות בשעה טובה

שליחה על ידי ראובן »

הזוג המשולב והגוזלים שלהם, איציק הסנדק הוא זה שטיבע אותם,
קבצים מצורפים
ראובן שבת 013.jpg
ראובן שבת 013.jpg (30.74 KiB) נצפה 2262 פעמים
ראובן שבת 012.jpg
ראובן שבת 012.jpg (21.95 KiB) נצפה 2262 פעמים
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

ראובן שבוע טוב, כיף לראות תוצאות וצריך להיזהר מציפיות גדולות מדי כדי שלא ניפול על התחת אם חלילה יפשלו,
צריך להגיד שיש מרצדס וחשוב שיהיה דלק ומנוע מכוון כי עשינו המון קילומטרים בשבילם,
לפי הקרימינל ובת זוגו הצ'כית הרי שתיאורתית הסיכוי הוא יותר מסביר ,לפעמים לוקח להם זמן להיפתח,אז מכינים מראש תירוצים, אם פישלתי בבחירה, אני מיתרגש כמוך ומקווה שימריאו בפול מנוע עם מבער אחורי דולק בכל זמן שיעופו בשמיים,
כל הכיף הוא בציפיה לתוצאות כדי שנגיע לרמה המצופה ,שיהיה לנו בהצלחה ותודה על העידכונים ,אגב הם ניראים מצויין
ועם מורה כמוך הם ילמדו לעוף גם אם לא יתחשק להם ,רק תיזכור שאם יתנו תוצאות טובות בהתחלה ,,,לא נחפש שיאים אלא נוריד אותם מייד לגידול כדי להמשיך בשושלת,כשיהיו מהם הרבה אז החגיגה תתחיל,תודה לך מראש על כל המאמצים שאתה עושה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
צחי

שליחה על ידי צחי »

שאני אשתגע או מה?

אתם מטריפים אותי

הם נראים שיגעון

אני לא יודע מה איתכם אני לא הייתי מתאפק מלנסות להעיף אותם איזה 4-7 פעמים

שיהיה בהצלחה
איציק 2800

שליחה על ידי איציק 2800 »

לא לידחוף חברה אני יברך את כולם כול אחד ואחד אומנם אני בן 26 אבל כבוד גדול ליהיות הסנדק של הצ'כיות הכוסיות שעוד יוכיחו שההשקעה של קותי בהבאה ושל ראובן בטיפוח לא היו סרק ראובן אתה תיראה ותופתע לדעתי האישית שהטיפלרים שלך המקומיים לא נופלים מהם בהרבה כי אחרי הכול האקלים הוא פה ולא שם אז שיהיה בהצלחה :ugeek:
שלח תגובה