מפגשים ותערוכות לטימלר הישראלי,

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

מפגשים ותערוכות לטימלר הישראלי,

שליחה על ידי קותי »

אחרי העדרות ארוכה בחו"ל חזרתי,
יש הרבה מה לעשות ושמחתי לשמוע על יוזמתם של מגדלים לרכוש כלובים ולמסד את פעילותם של
מגדלי הטימלר הישראלי,
הדבר בהחלט ניתן ואפשרי ויש לעשות זאת בצורה חכמה ומאורגנת,
כדי לקדם את הנושא יש לרכז כמה משוגעים לדבר שישמשו כפעילים מרכזיים שיריצו את הנושא אך רק בסדר ובשיטה כי אחרת יווצר בלבול וחלוקת מאמץ מיותרת שאינה מביאה תמיד לתוצאות הרצויות,
משה דאלי הבטיח לעשות בביתו מפגש ואדבר איתו שיהיה זה כבר בחודש הבא,חודש מרץ,
זאת מאחר ובאפריל יש ברצונינו לערוך תערוכה נוספת מעבר לזו שתיערך בראשית חודש מאי בתערוכת חיות הבית שבגני התערוכה בת"א,
אני יודע שיש ביננו שומרי שבת וכאלו שפוחדים להוציא את היונים שברשותם ליותר מיום אחד וכל זה לגיטימי,
אך בכל דבר שאנו עושים יש לקחת סיכון מחושב ובחיינו הסיכויים מחייבים גם סיכונים מסויימים,קשה אך ניתן וכבר קרה
שגם במפגש של יום אחד נעלמו יונים,
עצם קיומינו תלוי בפעילות שניזום ואכן כיום אף מועדון לא יעניק לנו את הפעילות שלא ניצור בעצמינו וכדי לקדם את המשך הצלחתו של הטימלר הישראלי יש לקדם כמה שיותר פעילויות ויש לנו היום חומר עם מה ועל מה לעבוד,כדי לא להתפזר יותר מדי ולבזבז מאמץ וכוחות מיותרים על כולנו לשתף פעולה באחדות חברית של הגשמת חלום,
אילן מכין סקיצות צילומיות לבניית מודל של הטימלר הישראלי ,אני שוקד על תירגום התקן לאנגלית ואחלק העתקים למי שירצה
זאת במפגש הקרוב אצל משה דאלי ,כמו כן מעבר לאתר אנו מכניסים את התקן לספרון על הגזע שאני עורך בחודשים אלו שיהיה הספר הראשון על הטימלר הישראלי ושיהיו בו מספר נושאים בתחומים שונים על הטימלר הישראלי הכוללים תמונות ושירטוטים ,טיפוח ושיפור רמת הטיפוח העתידי של הטימלר הישראלי, יש כבר עניין בח" לדעת על פעילותינו בנושא וכשנהיה מוכנים נתחיל בהפצה המיידית והרחבת תפוצתו של גזע זה גם מעבר לגבולות ארצינו,
אך כדי שכל זה יצלח עלינו לשמש דוגמא ולעבוד קשה כדי להרחיב את המעגל הגנטי העומד לרשותינו ועם זאת לשמור ולשפר את הקיים,
אי לכך כל מי שמעוננין לתרום לפעילות זאת שיתקשר לאילן או אלי ונתחיל בתנופהלקדם את הטימלר הישראלי היפה בעולם,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
שלח תגובה