סיקור ותמונות של התערוכה

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אילן
מנהל האתר

סיקור ותמונות של התערוכה

שליחה על ידי אילן »

סיקור ותמונות של התערוכה
באתר במדור אירועים + תמונות בגלריה
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
shimon1874@walla.com

Re: סיקור ותמונות של התערוכה

שליחה על ידי shimon1874@walla.com »

רציתי להודות לכל הקהל והמגדלים אשר הגיעו לתערוכה.תודה רבה לכולכם ומקווה לראותכם שוב בתערוכות הבאות. באשר לתערוכה עצמה אני אישית מאוד נהניתי ורואים שמתערוכה לתערוכה הרמה של היונים עולה ועולה וכמו כן גם ההפקה של התערוכה.שמחתי לראות שבתערוכה הציגו הרבה מגדלים חדשים , רק חבל שחלק מהמגדלים הוותיקים שהציגו בתערוכה הקודמת לא הציגו גם בתערוכה זו .הבחנתי בכמה תלונות שנוגעת למגדלים שהציגו יונים בתערוכה כגון: בגלל שאין ליונה גרביים היא לא הגיעה לגמר, או בגלל כינים או זנב או ליכלוך וכדומה.אני אומר דבר כזה .היונה צריכה להגיע לתערוכה בשיא יופייה ואתם המגדלים צריכים לעזור לה לזכות.אלה שמתלוננים על הדברים הללו יכולים להפנות את התלונות אל עצמם.כי הם אלו שמכשילים את היונים שלהם וחבל , רצינו לראות את כל היונים בשיא היופי שלהם וזה לא קרה.
yaniv09

Re: סיקור ותמונות של התערוכה

שליחה על ידי yaniv09 »

ברצוני להצטרף לדעתו של שמעון , ולהוסיף שבאמת אני מרגיש שבכל תערוכה הרמה עולה , ואנשים מתחילים לטפח לעצמם יונים שמתקרבות לתקן של הטימלר הישראלי , וכך האתגר גדול כי ככל שהרמה עולה התחרות יותר קשה ,
וכך גם למצוא שגיאות, והקרב על המקומות הראשונים רק נהיה יותר צמוד .
סה"כ ראינו שהיונים היו עייפות בסוף השיפוט שערך כ - 6 שעות ולכן כבר לא כל היונים ניראו במיטבם .
באשר לאלה שלו זכו להגיע לציון מצוין ואכן הגיע להם , שפעם הבאה ישקיעו ביונים ויכינו אותם כראוי ובכבוד לתערוכה .
רק שבפעם הבאה יהיה עוד יותר קשה כי ישפטו רק יונים עם טבעות .
זה הכיף שלנו לשאוף להיות תמיד יותר טובים , ורק להוכיח לכולם שהטימלר הישראלי זאת אכן היונה היפה מכולם .
והמהפך בשנתיים האחרונות בתקן ופעילות , הרבה בזכות אילן וקותי .
לכל המערערים על השיפוט תמיד קל להעביר ביקורת על האחר,שאף אחד לא יחשוב שזה קל להחליט גורל של יונה ,
בכל תערוכה יש ישיבת סיכום של החברים שיגידו את אשר לליבם אך בצורה מקצועית , במפגש הקרוב .
שלח תגובה