מפגש מגדלי הטימלר הישראלי .
מפגש מגדלי הטימלר הישראלי .
מגדלי הגזע שלום רב .
אנו מאוד רוצים להמשיך את המסורת ולערוך מפגש נוסף של חברים אשר מגדלים את הטימלר הישראלי על כול סוגיו, אני מאמין שתגלו התעניינות כמו תמיד ותגיבו להודעה זו , הלו"ז והמיקום של אותו היום נקבע יחד בהמשך ,
אני שמעון ואילן העייט נרכז את המפגש ונעדכן בקרוב ,,
בברכה.
אנו מאוד רוצים להמשיך את המסורת ולערוך מפגש נוסף של חברים אשר מגדלים את הטימלר הישראלי על כול סוגיו, אני מאמין שתגלו התעניינות כמו תמיד ותגיבו להודעה זו , הלו"ז והמיקום של אותו היום נקבע יחד בהמשך ,
אני שמעון ואילן העייט נרכז את המפגש ונעדכן בקרוב ,,
בברכה.
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
Re: מפגש מגדלי הטימלר הישראלי .
רעיון מאוד טוב אני בפנים
שלום לכולכם ,
מכיוון שעד היום אילן ואנוכי יזמנו את כל הפעילות והנושאים לדיון,ברצוני לבקש מהחברים
להעלות הצעות לנושאי הדיון בפגישתינו הבאה אשר תהיה במהלך חודש אוגוסט,יש לנו מספיק זמן להיתכונן,
אנא רישמו באתר על מה ברצונכם לדון כי הגיע הזמן למסד את המיפגשים לבנייה של מועדון קבוע ולרשום זאת בתוך שנה כעמותה רשומה,
זה כמובן יחייב עוד חברים לקחת אחריות ולדאוג לקדם עניינים עבור ציבור שגדל ללא הרף ומתוך הפעילות מוצא עניין והנאה,אודה לכם אם תישתתפו גם אתם,
מכיוון שעד היום אילן ואנוכי יזמנו את כל הפעילות והנושאים לדיון,ברצוני לבקש מהחברים
להעלות הצעות לנושאי הדיון בפגישתינו הבאה אשר תהיה במהלך חודש אוגוסט,יש לנו מספיק זמן להיתכונן,
אנא רישמו באתר על מה ברצונכם לדון כי הגיע הזמן למסד את המיפגשים לבנייה של מועדון קבוע ולרשום זאת בתוך שנה כעמותה רשומה,
זה כמובן יחייב עוד חברים לקחת אחריות ולדאוג לקדם עניינים עבור ציבור שגדל ללא הרף ומתוך הפעילות מוצא עניין והנאה,אודה לכם אם תישתתפו גם אתם,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
ערב טוב
אני חושב שהדיון הבא שלנו צריך להיות על התערוכה הבאה !!!
זאת אומרת שכל מגדל שמציג יונה צריך לקבל את השיפוט הנכון מהשופט בלבד
ולא ממגדלים אחרים שישפטו את היונים של אחרים כמו שראינו בטירת הכרמל............היה ממש מגעיל
קוטי אתה שופט ברמה עולמית !!!!!
למה לתת למגדלים אחרים לשפוט במקומך ולגרום לצער רב לאותו מגדל שהם פסלו
ובנוסף
לידע את כל המגדלים שמציגים יונים שלא יהיו יותר הנחות לגבי השיפוט (לא ידענו כן ידענו)
הם צריכים לדעת אך יונה צריכה להגיע לשיפוט
ולא להיסתמך על שיפוט של שנה שעברה או שנתיים שיונה שקיבלה מצויין אז יפסיקו את הטיפול בא
ויחשבו שהיא תיהיה מלכת העולם כל החיים (כי זה מה שגם היה שם בטירה)
ועוד כל מיני דברים שמגדלים אחרים גם יהיו מעוניינים להציג את מה שמפריע להם
כך אני חושב אחרי המון שיחות עם מגדלים
אני חושב שהדיון הבא שלנו צריך להיות על התערוכה הבאה !!!
זאת אומרת שכל מגדל שמציג יונה צריך לקבל את השיפוט הנכון מהשופט בלבד
ולא ממגדלים אחרים שישפטו את היונים של אחרים כמו שראינו בטירת הכרמל............היה ממש מגעיל
קוטי אתה שופט ברמה עולמית !!!!!
למה לתת למגדלים אחרים לשפוט במקומך ולגרום לצער רב לאותו מגדל שהם פסלו
ובנוסף
לידע את כל המגדלים שמציגים יונים שלא יהיו יותר הנחות לגבי השיפוט (לא ידענו כן ידענו)
הם צריכים לדעת אך יונה צריכה להגיע לשיפוט
ולא להיסתמך על שיפוט של שנה שעברה או שנתיים שיונה שקיבלה מצויין אז יפסיקו את הטיפול בא
ויחשבו שהיא תיהיה מלכת העולם כל החיים (כי זה מה שגם היה שם בטירה)
ועוד כל מיני דברים שמגדלים אחרים גם יהיו מעוניינים להציג את מה שמפריע להם
כך אני חושב אחרי המון שיחות עם מגדלים
מוטי וייצמן - מגדל טימלרים - סורו,ריזים,מיסקים,עמברים,צהובים,שחורים,לבנים,אדומים,כסאנים ועוד .....0508262155
moty_yonim@walla.com
moty_yonim@walla.com
בוקר טוב לך מוטי,
בדרך כלל שיפוט בתערוכה נעשה ללא קהל,אך מכיוון שרבים עדיין לא למדו או קראו את התקן
חשוב היה לי לשתף כל מי שרק רצה להבין בשקיפות את הדגשים בשיפוט ,כדי שבעתיד יוכלו לשפוט יותר טוב את היונים אשר ברצונם להציג בתערוכה,
אם אינך זוכר גם אתה היצטרפת לא אחת למלווים אותי ואין לי ספק שגם אתה למדת,
הנסיון לערב את המגדלים בשיפוט נבע מתוך רצון להכשיר עוד אנשים ליכולת השיפוט ,מה שקרה בפועל שחברים שכחו מהי דרך ארץ וכבוד לזולת, לצערי חינוך זה בדרך כלל עושים הורים לילדיהם,
אין לי עניין לשמש גננת לקבוצת צועקים ,
העובדה שמישהו מרים את קולו אינה עושה אותו צודק,
מי כמוך יודע שאני מנסה לעשות מעשה בית הילל ולקדם יונים בעלי תכונות מיוחדות כי מלבד שגיאות ליונה יש גם תכונות טובות ויחודיות,
התחרותיות טובה והביקורת אם היא בונה גם כן טובה, במפגש הבא אדבר על אתיקה וקוד היתנהגות ואבהיר לחלוטין את חוקי המשחק,אני מורגל לעמוד בלחצים ומספיק יונים עברו תחת ידי,המושג דוחות שיפוט הוכנס על ידי כדי לתת שקיפות מלאה לשיפוט וכדי שציבור המגדלים יוכל ללמוד איך צריכה היונה להיראות ,
ולא יקבל ציון שרירותי ללא הסבר,
כבר היו דברים מעולם והיו כאלו שלא מוכנים שאשפוט בפעם הבאה ,כי לא נתתי מספיק כבוד ליונה שלהם שהיתה מלאה טפילים,זלזול ברמה כזו לא אקבל וגם אם היונה תהיה מזהב והבעלים שלה יהיה מלך או נשיא
אצלי הוא יקבל הורדה משמעותית ואף פסילה בציון ללא משוא פנים,
להבא אם ברצונו להישתתף הוא חייב לקבל את החוקים ואם לא בא לו, אז שלא יציג, הוא יכול ללכת לחנות גביעים ולקנות מגינים וגביעים לכל הקרדיות הכינים והזבובים שלו,
כאמור אמצא דרך ללמד שיפוט שלא בזמן התערוכה,אדבר גם על כיוון עתידי ומגמות טיפוח ברמה הגנטית,
משמעות ערוב הקוים לשיפור הגזע ,והשפעה של גזעים אחרים על קידום ושיפור הטיפוח,בטימלר הישראלי.
בדרך כלל שיפוט בתערוכה נעשה ללא קהל,אך מכיוון שרבים עדיין לא למדו או קראו את התקן
חשוב היה לי לשתף כל מי שרק רצה להבין בשקיפות את הדגשים בשיפוט ,כדי שבעתיד יוכלו לשפוט יותר טוב את היונים אשר ברצונם להציג בתערוכה,
אם אינך זוכר גם אתה היצטרפת לא אחת למלווים אותי ואין לי ספק שגם אתה למדת,
הנסיון לערב את המגדלים בשיפוט נבע מתוך רצון להכשיר עוד אנשים ליכולת השיפוט ,מה שקרה בפועל שחברים שכחו מהי דרך ארץ וכבוד לזולת, לצערי חינוך זה בדרך כלל עושים הורים לילדיהם,
אין לי עניין לשמש גננת לקבוצת צועקים ,
העובדה שמישהו מרים את קולו אינה עושה אותו צודק,
מי כמוך יודע שאני מנסה לעשות מעשה בית הילל ולקדם יונים בעלי תכונות מיוחדות כי מלבד שגיאות ליונה יש גם תכונות טובות ויחודיות,
התחרותיות טובה והביקורת אם היא בונה גם כן טובה, במפגש הבא אדבר על אתיקה וקוד היתנהגות ואבהיר לחלוטין את חוקי המשחק,אני מורגל לעמוד בלחצים ומספיק יונים עברו תחת ידי,המושג דוחות שיפוט הוכנס על ידי כדי לתת שקיפות מלאה לשיפוט וכדי שציבור המגדלים יוכל ללמוד איך צריכה היונה להיראות ,
ולא יקבל ציון שרירותי ללא הסבר,
כבר היו דברים מעולם והיו כאלו שלא מוכנים שאשפוט בפעם הבאה ,כי לא נתתי מספיק כבוד ליונה שלהם שהיתה מלאה טפילים,זלזול ברמה כזו לא אקבל וגם אם היונה תהיה מזהב והבעלים שלה יהיה מלך או נשיא
אצלי הוא יקבל הורדה משמעותית ואף פסילה בציון ללא משוא פנים,
להבא אם ברצונו להישתתף הוא חייב לקבל את החוקים ואם לא בא לו, אז שלא יציג, הוא יכול ללכת לחנות גביעים ולקנות מגינים וגביעים לכל הקרדיות הכינים והזבובים שלו,
כאמור אמצא דרך ללמד שיפוט שלא בזמן התערוכה,אדבר גם על כיוון עתידי ומגמות טיפוח ברמה הגנטית,
משמעות ערוב הקוים לשיפור הגזע ,והשפעה של גזעים אחרים על קידום ושיפור הטיפוח,בטימלר הישראלי.
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
אני רואה שיש על מה לדבר. אז קדימה מתי נוח למגדלים?
קדימה חברים
מי מעוניין לארח את המפגש הבא ?
אחרי נורי ושלמה הסטנדרט גבוה קחו בחשבון ,
קדימה הצעות
מי מעוניין לארח את המפגש הבא ?
אחרי נורי ושלמה הסטנדרט גבוה קחו בחשבון ,
קדימה הצעות
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
שלום לכולם,
אני מציע שבמפגש הבא נדון בכל מה שקשור למחלות יונים מניעה וטיפול.
חג שמח לכולם, דני
אני מציע שבמפגש הבא נדון בכל מה שקשור למחלות יונים מניעה וטיפול.
חג שמח לכולם, דני
דני סייג- 0528-752160