הודעה חשובה...

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
shimon1874@walla.com

הודעה חשובה...

שליחה על ידי shimon1874@walla.com »

לכול מגדלי הטימלר הישראלי שלום. בהמשך לפעילותנו להקמת עמותה משלנו ובאופן עצמאי אני צריך את עזרתכם .עד כה נאסף חצי מהסכום אותו אנו צריכים להעביר לעורך-דין על מנת שירשום אותנו ברשם העמותות.אנו רוצים לקיים תערוכת צעירים בקרוב [חנוכה] אבל ללא המשך השתתפותכים לא נוכל להמשיך ולקיים תערוכות.עד עכשיו כולם הראו רצינות ונכונות בכדי שנהפוך להיות מועדון עצמאי וחופשי.אני מבקש ממכם להמשיך ולתרום שהרי בסופו של דבר זה לטובת כולנו.אנחנו כמעט הגענו לסוף הדרך.יש לנו תקן.יש לנו שופטים ומתלמדים.יש לנו כלובים.יש לנו מקומות לעשות את התערוכות.יש לנו את הטיפוח שמתקדם בקצב מעולה.יש לנו חצי מהכסף עבור העורך-דין שהושג רק במיפגש האחרון.אז קדימה חברים עוד צעד אחד כדי להגיע לסוף. במיפגש האחרון סוכם שכול מגדל אשר רוצה להיות רשום בעמותה ישלם 150 שקל באופן חד פעמי .ולאחר מכן כול שנה 100 שקל אז כול מי שרוצה להצטרף לעמותה שיצור איתי קשר בהקדם האפשרי לטלפון 0506703999 תודה רבה .
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

Re: הודעה חשובה...

שליחה על ידי קותי »

שלום שמעון,
חשוב להבין שללא השקעה מינימלית לא יקום דבר,
לצערי ראיתי איך חברים שבאים למפגשים אוכלים שותים נהנים ומדברים גבוהה גבוהה פוחדים להכניס את היד לכיס ולהשקיע 150 שקלים,
כל עוד אילן ואנוכי שילמנו הכל הלך למישרין אך לפתע גם אחרים צריכים לתרום אז מתכווץ להם התחת,
גם אם נתחיל עם עשרה חברים דבר שכבר יש לנו ,נצליח להיתגבר ובגדול,כניראה והתרבות היונאית של ניהול תחביב בצורה מיקצועית
עדיין זר להם ויש כאלו שינסו להמשיך ולנצל את אלו שתורמים מזמנם מירצם וכספם ולנסות לשבת על הגדר,

אז ככה :מי שלא שילם לא יוכל להציג בשום תערוכה אם אינו חבר מועדון . נקודה. ירצה להציג ישלם, אין הנחות וכולם צריכים להיצטרף
למאמץ כדי שתהיה תוצאה.
חזרתי עתה מחו"ל ויהצגתי את התקן שלנו באנגלית לפני השופטים שפגשתי שם וכולם התרשמו מהיונה ומהתצלומים של היונים שאנו מטפחים פה בארץ,כל שופט זר אשר יגיע לכאן יקבל עותק של התקן עם התצלומים ויתכן מאוד שנשלב גם שופטים זרים בשיפוט אשר ילמדו לעשות את האינטרפרטציה הנכונה ולתרגם את הכתוב לביצוע מעשי בשטח,
אני יודע שהדרך לאידאל אינה קצרה אך יותר ויותר מגדלים מתחילים לבדוק את היונים שלהם ואינם קונים עוד יונה רק בגלל הצבע,
זה אולי מקשה על המכירה אך לכשיתרבו היונים הטובות כך יגדל גם השוק שלהם,
המטפחים המציגים הם אלו אשר יתנו את הטון ואלו היושבים על הגדר ימשיכו לשבת שם,
אני מבקש מאלו אשר שכחו מסיבה כלשהיא לשלם אנא שתפו פעולה כל המאמץ נעשה גם למענכם ,אנא היו שותפים לטיפוחו של הטימלר הישראלי
שיהיה גאוות כולנו, שבוע טוב לכולם,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
שלח תגובה