קישור לאתר מכירות טימלר אנגלי

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אילן
מנהל האתר

Re: קישור לאתר מכירות טימלר אנגלי

שליחה על ידי אילן »

משה שלום
אני שמח שלא שכחת אותנו מה קורה איתך
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

שלום משה ושבוע טוב,
ראשית ברוך הבא ושמחים על השתתפותך ,תמיד יש לך מה לתרום,

פתחתי את האתר למכירת יונים אותו הצעת וקראתי אותו בעיון, מתוך הקריאה עולות מספר בעיות שיש לתת עליהן את הדעת,

1) החברה שמספקת יונים כולל משלוחים לחול אינה מאפשרת לבוא לראות ואו לאסוף היונים ,

2)על המזמין לשלוח כסף למפרע והמחירים נע בין 55 ל-175 $אמריקאי ליונה אשר אינך יכול לדעת את איכותה .

3)כדי לייצא עבוריך יונים הם לוקחים על עצמם לארגן לך את הניירת הווטרינרית זאת כאשר מכל גזע עליך להזמין לפחות 2-4 זוגות ,

4)כדי להתחיל בטיפןל בניירת עליך לשלוח דמי קדימה בסה"כ של 500$ דולאר אמריקאי חוץ ממחיר היונים,

דמי קדימה אלו הם אינם סוף הדרך כי אם יהיו עוד הוצאות עליך יהיה להשלימם ויש עוד הוצאות כמו זמן הסוכן הוצאות הדרך וכדומה,

הינא כי כן אם אינך יודע או רואה את היונים שמציעה לכם חברה מיסחרית זו מי יודע מה תקבל ? הדבר נעשה בעבר ע"י פורת ז"ל שייבא ביצים

של עופות נוי והתוצאות שבקעו היו ברב המיקרים מאיכות ירודה ביותר,חשוב ביותר אם כבר משקיעים אז גם כדאי לדעת במה.
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
דאלי

שליחה על ידי דאלי »

שבוע טוב לקותי ולכול החברים.
אומנם בזמן האחרון נעדרתי ממפגשים וזה מאוד חסר לי,אני מעודכן בכול הפרטים על ידיי חברים שמדברים איתי כול הזמן,
את הקישור הזה כיבלתי מבן הדודה שלי שגר באנגליה ,את הקישור שלחתי לא לצורך קנית היונים ,הקישור הוא של הטומבלר האנגלי,
ליונה זו סף מצח שהוא מאוד קרוב למצח שאנו רוצים להגיע,

הימים הפכו לקצרים וכול הפורומים החלו להיתעורר,גם עכשיו יש תחילת גידול והחשק בגידול חוזר,בקיץ הזמן עובר מהר ואין חשק להיכנס לשובך בגלל החום,
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

ברוך שובך משה ,
זכור שאמרת שיש באפשרותיך לעשות מפגש נוסף בביתך ואנו בונים על כך,
האמת היא שמה שכתבת נכון ונעשו בארץ מספר הכלאות עם תוצאות מדהימות ואנו כבר בפזה השניה של הדור השני שחוזר לטימלר,
אשמח לדבר על כך במיפגש
הדבר גורם להשראה מבדיקת התוצאות וההתקדמות בטיפוח,אז תבין כמה המפגש הבא יהיה מאתגר ומעניין,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
דאלי

שליחה על ידי דאלי »

נמצא זמן מתאים ואין בעיה
שלח תגובה