פרסים
Re: פרסים
יונים יפות מאד מאד - מגיעה להם איכות צילום טובה יותר.
שלום יוסי,
לא אנני מגדל יונים מהסוג שמופיע בצילום ,אך אשמח אם תשתף אותי ואת הקוראים הגולשים באתר מה הם יונים אלו ,
אני רואה כאן יונה שחורה עם קצות אברות הכנף והזנב בצבע לבן ואילו כל הגוף גוון של שחור חלוד מה שניקרא קייט בהגדרת הצבע,יתכן וזו יונת תעופה כלשהיא ולפי הראש יש שם דם של יונה מארצות חבר העמים אך זה כל מה שיש לי לאמר אז אנא ספר לנו אתה ,שבת שלום,
לא אנני מגדל יונים מהסוג שמופיע בצילום ,אך אשמח אם תשתף אותי ואת הקוראים הגולשים באתר מה הם יונים אלו ,
אני רואה כאן יונה שחורה עם קצות אברות הכנף והזנב בצבע לבן ואילו כל הגוף גוון של שחור חלוד מה שניקרא קייט בהגדרת הצבע,יתכן וזו יונת תעופה כלשהיא ולפי הראש יש שם דם של יונה מארצות חבר העמים אך זה כל מה שיש לי לאמר אז אנא ספר לנו אתה ,שבת שלום,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
קותי שבוע טוב
זו יונה בוכרית לפי דעתי הצבע שלה לא כמו בתמונה השחור שלה הוא פחם
ממש יפה אני לא מיתמצא בגזעים האלה לכן שאלתי אותך היא במיקרה ניסחבה אליי לשובך
אים מישהו יודע משהו על הגזע אשמח לילמוד
או אים היא שייכת למישהו אשמח להחזיר
שבוע טוב לכולם
זו יונה בוכרית לפי דעתי הצבע שלה לא כמו בתמונה השחור שלה הוא פחם
ממש יפה אני לא מיתמצא בגזעים האלה לכן שאלתי אותך היא במיקרה ניסחבה אליי לשובך
אים מישהו יודע משהו על הגזע אשמח לילמוד
או אים היא שייכת למישהו אשמח להחזיר
שבוע טוב לכולם
יוסי שבוע טוב,
תודה רבה לך על המידע,זה עדיין לא מאפשר לי לדעת על המקור האמיתי של יונה זו על אף שחיפשתי בספרים,
כדי לעשות מעשה טוב אודה לך באם תכניס הודעה זו בליווי התמונה בפורום שלנו במדור אבדות ומציאות ואם יהיה מישיהו שקרוב ליונה זו נישמח אם תוכל לעזור לו,אגב האם ליונה יש טבעת זיהוי כלשהיא,נקווה שתימצא את מי שאיבד אותה על כל פנים כל הכבוד על היושר והרצון הטוב ,
שיהיה לך שבוע ניפלא,
תודה רבה לך על המידע,זה עדיין לא מאפשר לי לדעת על המקור האמיתי של יונה זו על אף שחיפשתי בספרים,
כדי לעשות מעשה טוב אודה לך באם תכניס הודעה זו בליווי התמונה בפורום שלנו במדור אבדות ומציאות ואם יהיה מישיהו שקרוב ליונה זו נישמח אם תוכל לעזור לו,אגב האם ליונה יש טבעת זיהוי כלשהיא,נקווה שתימצא את מי שאיבד אותה על כל פנים כל הכבוד על היושר והרצון הטוב ,
שיהיה לך שבוע ניפלא,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060