כינים ליונים עזרה
כינים ליונים עזרה
איזה חומר הכי טוב בשביל להרוג ולהוריד את הכינים מהיונים? אני לא יודע עם זה כינים אבל זה נראה חום קטן מאוד מתחת לנוצות הכנף
Re: כינים ליונים עזרה
אני משתמש באופיגל 20 - אבקה.
מפזר על כל יונה בין הנוצות , בתאים , על משטחי העמידה ועל הקרקע - אחת לחודש חודשיים.
מפזר על כל יונה בין הנוצות , בתאים , על משטחי העמידה ועל הקרקע - אחת לחודש חודשיים.
-
כיום יש הרבה חומרים נגד כינים ליונים יש אקריתין.יש כינמין.אופיגל 20% הולך לרדת מהמדף בחברה טוענים שזה מזהם את מי התהום לכן הם פיתחו את האופיגל 5% מנסיון שלי זה חומר שעושה את העבודה הכי טוב מכול סוגי האבקות.
בתגובה של אלעד הוא אומר שהוא מפזר את האבקה אחת לחודש חודשיים לפי מה שאני יודע צריך לפזר כל שבועיים רשום גם באתר היכן שהוא תבדוק את זה ורצוי לעשות את הפיזור עם כפפות ומסכה(נשמית)בכדי לישמור על הבריאות
שלום שרון.
כבר דנו הרבה ובאריכות בנושא זה בפורום.
והפורום מלא במידע, רק צריך לחפש.
איך עושים את זה?
על יד הכפתור של שליחת ההודעה יש תיבת חיפוש,כתוב בה את המילים: כינים או הדברה ולחץ על כפתור החיפוש
תקבל הרבה קישורים לדיונים שנעשו כאן בעבר.לחץ על כל קישור ויפתחו לך דיונים עם המון מידע,קרא ולמד ואם לא תבין משהו אתה מוזמן
לשלוח שאלות.
כבר דנו הרבה ובאריכות בנושא זה בפורום.
והפורום מלא במידע, רק צריך לחפש.
איך עושים את זה?
על יד הכפתור של שליחת ההודעה יש תיבת חיפוש,כתוב בה את המילים: כינים או הדברה ולחץ על כפתור החיפוש
תקבל הרבה קישורים לדיונים שנעשו כאן בעבר.לחץ על כל קישור ויפתחו לך דיונים עם המון מידע,קרא ולמד ואם לא תבין משהו אתה מוזמן
לשלוח שאלות.
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121