העניים בטימלר הישראלי
העניים בטימלר הישראלי
רציתי לפתוח דיון בקשר למסגרות העניים בטימלר
אני רואה טימלרים עם מסגרות עניים מודגשות כמו בתמונה שהוסיף להודעה
אני חושב שזה מוסיף המון למראה של הטימלר ולמרות זה לא רואים הרבה יונים במראה הזה
במפגש היתה לי שיחה בנושא עם דאלי והיתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת מעוד מגדלים
אני רואה טימלרים עם מסגרות עניים מודגשות כמו בתמונה שהוסיף להודעה
אני חושב שזה מוסיף המון למראה של הטימלר ולמרות זה לא רואים הרבה יונים במראה הזה
במפגש היתה לי שיחה בנושא עם דאלי והיתי מעוניין לשמוע עוד חוות דעת מעוד מגדלים
- קבצים מצורפים
-
- 5982_IMG_1534[1].jpg (110.55 KiB) נצפה 2421 פעמים
-
- Resize%20of%20DSC00250.jpg (51.61 KiB) נצפה 2421 פעמים
אילן אבקסיס
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
מנהל אתר יונים בישראל
050-2550101
Re: העניים בטימלר הישראלי
שלום למגדלים העוסקים בטיפוח,
כדאי לראות את הערתו של אילן בקונטקסט הנכון נעם הבנת השלבים השונים של היתפתחות הטימלר הישראלי מגוזל לבוגר,
לעולם לא תוכלו למצוא גוזל עם טבעות עיניים עבות ורחבות ,טבעות אלו כפי שמתאר אילן נימצאות רק אצל יונים בוגרות,
כמו כן חשוב ביותר לציין שעל הטבעת מסביב לעיין להיות בהירה ולא "אדומה חלילה" שזו שגיאה מהותית ביותר,
נכון אמר שמעון על הדרישה ליונים טובות והעובדה שכיום מחפשים יונים אלו, על עובדה זו יש לשמוח כי מי שמטפח משיהו טוב לפחות יודע שיש שוק ליונים טובות ושכדאי לגדל את הטוב ביותר ואם נמשיך לזלזל ןלא לדאוג להכי טוב הרי שכל העבודה תהיה לריק ולא תהיה למגדלים מוטיבציה לגדל את הטוב ביותר שאפשר, מתוך הפעילות הברוכה שלכם כל הענף המפואר של הטימלר הישראלי התעורר והפעילות הופכת לחוויה מהנה וכדאית ומטבע הדברים גם לפעילות חברתית מהנה,אנו לומדים להכיר עוד ועוד אנשים נחמדים ,מוצאים מקורות חדשים של מגדלי הטימלר הישראלי ומשפרים את הרמה הטיפוחית וכל זה בזכות העבודה הרבה והקשה שאתם משקיעים ,אך זו גם שמביאה סיפוק כה רב,
כדאי לראות את הערתו של אילן בקונטקסט הנכון נעם הבנת השלבים השונים של היתפתחות הטימלר הישראלי מגוזל לבוגר,
לעולם לא תוכלו למצוא גוזל עם טבעות עיניים עבות ורחבות ,טבעות אלו כפי שמתאר אילן נימצאות רק אצל יונים בוגרות,
כמו כן חשוב ביותר לציין שעל הטבעת מסביב לעיין להיות בהירה ולא "אדומה חלילה" שזו שגיאה מהותית ביותר,
נכון אמר שמעון על הדרישה ליונים טובות והעובדה שכיום מחפשים יונים אלו, על עובדה זו יש לשמוח כי מי שמטפח משיהו טוב לפחות יודע שיש שוק ליונים טובות ושכדאי לגדל את הטוב ביותר ואם נמשיך לזלזל ןלא לדאוג להכי טוב הרי שכל העבודה תהיה לריק ולא תהיה למגדלים מוטיבציה לגדל את הטוב ביותר שאפשר, מתוך הפעילות הברוכה שלכם כל הענף המפואר של הטימלר הישראלי התעורר והפעילות הופכת לחוויה מהנה וכדאית ומטבע הדברים גם לפעילות חברתית מהנה,אנו לומדים להכיר עוד ועוד אנשים נחמדים ,מוצאים מקורות חדשים של מגדלי הטימלר הישראלי ומשפרים את הרמה הטיפוחית וכל זה בזכות העבודה הרבה והקשה שאתם משקיעים ,אך זו גם שמביאה סיפוק כה רב,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
אני אישית לא אוהב את המסגרת של העין אני הייתי מעדיף עין ללא מסגרת .עין נקיה ולא עין של בירותי.אבל כמובן אני מדבר כלפי הסורו.יש כמובן יונים שהמסגרת הולמת אותם כמו השחורים ועים זה אין לי בעיה רק שזה לא יהיה מוגזם מדי.
שמעון , נכון מאוד כך גם צריך להיות,
אלא שקשה לנו לעמוד כנגד שיני הזמן וזו תופעה טבעית שלצד העיין עם התוספת באיזור הטבעות אנו מקבלים גם עור עודף באיזור המקור מסביב ,זיקנה היא עובדה ואין להיתכחש לה,
אלא שקשה לנו לעמוד כנגד שיני הזמן וזו תופעה טבעית שלצד העיין עם התוספת באיזור הטבעות אנו מקבלים גם עור עודף באיזור המקור מסביב ,זיקנה היא עובדה ואין להיתכחש לה,
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
לדעתי הכול תלוי בגודל הראש של היונה אים ליונה יש ראש עגול וגדול מצח רחב מסגרת העין תוסיף כול עוד היא לא אדומה וליונה יש עין לבנה .ביונה אחרת זה יראה מוגזם ולא משנה גיל היונה .
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086