השובך מוכן ועכשיו ליונים.
השובך מוכן ועכשיו ליונים.
שלום לכולם.
סוף סוף,השלמתי את בניית השובך ,בימים הקרובים בכוונתי לעבור אצל מדיוני/חמד לחי ולרכוש כלי אוכל ומים יעודיים ליונים ותערובת יונים מתאימה.
-אני מתכוון להתחיל עם 4-5 זוגות יונים מעורבות ופשוטות,דובב בנדיבותו הרבה אציע למסור לי כמה זוגות במתנה ,אך נראה לי קצת לא הגיוני
לנסוע 4-5 שעות לכול כיוון בשביל כמה זוגות ולכן התמקד באזור הדרום,פרסמתי מודעה בפורום מכירה וקניה ונקווה לתגובה.
מספר שאלות:
1.כמתחיל לא מבין,למה עלי לשים לב ,בשעה שאני קונה יונים?
2.איך להוביל יונים,האם אפשר להוביל כמה יונים יחדיו?האם "כלוב הובלה מפלסטיק לעופות" סטנדרטי,יכול להתאים או שהן עלולות להתעופף
ממנו.
3.כיצד יוצרים זוגות,האם הזוגות נוצרות לבד או שנדרשת התערבות?האם כול זכר יתחבר לבסוף לכול נקבה?
תודה לכולם-עמי.
סוף סוף,השלמתי את בניית השובך ,בימים הקרובים בכוונתי לעבור אצל מדיוני/חמד לחי ולרכוש כלי אוכל ומים יעודיים ליונים ותערובת יונים מתאימה.
-אני מתכוון להתחיל עם 4-5 זוגות יונים מעורבות ופשוטות,דובב בנדיבותו הרבה אציע למסור לי כמה זוגות במתנה ,אך נראה לי קצת לא הגיוני
לנסוע 4-5 שעות לכול כיוון בשביל כמה זוגות ולכן התמקד באזור הדרום,פרסמתי מודעה בפורום מכירה וקניה ונקווה לתגובה.
מספר שאלות:
1.כמתחיל לא מבין,למה עלי לשים לב ,בשעה שאני קונה יונים?
2.איך להוביל יונים,האם אפשר להוביל כמה יונים יחדיו?האם "כלוב הובלה מפלסטיק לעופות" סטנדרטי,יכול להתאים או שהן עלולות להתעופף
ממנו.
3.כיצד יוצרים זוגות,האם הזוגות נוצרות לבד או שנדרשת התערבות?האם כול זכר יתחבר לבסוף לכול נקבה?
תודה לכולם-עמי.
Re: שלום עמי
שלום עמי
בנדיבותי אני מוכן למסור לך שני זוגות טיפלרים במתנה
אני מאזור המרכז טל 0506417821 ישראל
בנדיבותי אני מוכן למסור לך שני זוגות טיפלרים במתנה
אני מאזור המרכז טל 0506417821 ישראל
Re: השובך מוכן ועכשיו ליונים.
לקבל שני זוגות טיפלרים בתור מתחיל (כשאני יודע מה המקור שלהם) זו ממש מציאה ובהחלט הצעה נדיבה מאוד
יונה מעולה שלצערי לא רבים בארץ יודעים להעריך בשל פשטות המראה שלה, ממליץ בחום ( גם אני הייתי מוסיף כמה מהן ללהקה שלי במידה והייתי גר קרוב או נייד יותר)
יונה מעולה שלצערי לא רבים בארץ יודעים להעריך בשל פשטות המראה שלה, ממליץ בחום ( גם אני הייתי מוסיף כמה מהן ללהקה שלי במידה והייתי גר קרוב או נייד יותר)
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
Re: השובך מוכן ועכשיו ליונים.
ישראל תודה,אכן הצעה נדיבה מאוד אותה בכוונתי לאמץ,במיוחד לאחר המלצתו החמה של חברנו דובב, שהמליץ ושיבח.
אשמח לרכוש 2-3 זוגות נוספים במידה ואפשר,על מנת להתחיל להקה קטנה ואיכותית.
ב"ה אתקשר אליך הערב,על מנת לתאם הגעה כשנוח ולהתייעץ בקשר להובלה.
מקווה להתחלה מוצלחת ומודה מקרב לב לכולם ובמיוחד לכם דובב וישראל.
עמי-שבטה.
אשמח לרכוש 2-3 זוגות נוספים במידה ואפשר,על מנת להתחיל להקה קטנה ואיכותית.
ב"ה אתקשר אליך הערב,על מנת לתאם הגעה כשנוח ולהתייעץ בקשר להובלה.
מקווה להתחלה מוצלחת ומודה מקרב לב לכולם ובמיוחד לכם דובב וישראל.
עמי-שבטה.