מפגש מגדלים בתאריך 16.10.11

בפורום זה נדון בנושא הטימלר הישראלי
שלח תגובה
משה אבוטבול

מפגש מגדלים בתאריך 16.10.11

שליחה על ידי משה אבוטבול »

שלום לכולכם ביום א בחול המועד סוכות יערך ב"ה מפגש בטירת הכרמל אצל רפי עטר במגרש הכדורגל.לצערינו נבצר מאילן ומקותי להגיע למפגש זה. המפגש יערך בשעה .13.00 להוראות הכוונה ושאלות נוספות נא לפנות לשמעון פרץ בטלפון 0506703999
roni132

Re: מפגש מגדלים בתאריך 16.10.11

שליחה על ידי roni132 »

שמעון שלום, זה רוני קרידו במפגש הקודם לא יכולתי להגיע ושמעתי שהמפגש היה סוער הפעם בעזרת השם אני יגיע וסוף סוף אתה עושה מה שהייתה צריך לעשות מההתחלה
ואנחנו עם עוד הרבה מגדלים נוכל להקים לנו תקן כמו שהיה בהתחלה ,בלי סוסים ובלי פרידות.
אלי

שליחה על ידי אלי »

שמעון יפה מאוד סוף סוף נחזיר את השוק של היונים כי בתקופה האחרונה הוא נהרס .
סמל אישי של משתמש
dovev76

שליחה על ידי dovev76 »

מה היה במפגש?
מה הוחלט? לאן הולך הטימלר הישראלי?
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).

דובב- 0506241432
0542130121
סמל אישי של משתמש
קותי
מנהל האתר

שליחה על ידי קותי »

דובב שלום,
לשאלתך,,, הטימלר הישראלי אינו הולך לשום מקום ,הוא נישאר טימלר ישראלי, כל מי שרוצה לגדל טימלר רמת גני, או טימלר טירה שהיה פעם הרי שאף אחד לא מגביל אותו , הוא יכול לקרא לו בכל שם שירצה ,
בדרך כלל אלו שצועקים מיתלוננים ויושבים על הגדר ממילא אינם עושים מאומה, ורובם אפילו לא בא לפגישה כפי שסיפרו לי אלו שהיו,
חבל שבסיימם להתלונן אינם מקשיבים להסבר אלא עסוקים בלהיות נגד הכל ,אך אינם אומרים שום דבר בעד או מה כן לעשות,

היה מי שהציע לכתוב תקן חדש מבלי להגיד מה לא בסדר בתקן של הטימלר הישראלי כפי שהוא קיים כיום,
אנשים מתלוננים שהשוק חלש ואינם מקבלים כסף כפי שהיו רגילים אולי בעבר,, ,ממתי אני אחראי על מכירת וקניית יונים ,, ,כל אלו אינם מטפחי יונים אלא סוחרי יונים ,,רגע,, מותר להם לסחור ביונים וזו זכותם המלאה ,,,אך הם שכחו שמחיר האוכל עלה ביותר ממאה אחוזים וכבר קשה להחזיק בכמויות של כל מיני יונים שרוצים להיות דומים לטימלר הישראלי , האם הם היו מוכנים לשלם סכומים עבור יונים בינוניות? היום המצב שונה, אנשים למדו ומבינים שליונה יש קריטריונים ברורים , יש תקן שמוכר כבר באופן רישמי , אז אם מישיהו מכנה את הפעילות שעשינו עד היום כסוסים ופרדים שיבושם לו, הוא יכול לעשות פעילות משל עצמו עם חבריו, הוא אינו חייב להישתתף במיפגשים שבהם אני נימצא, כי אני הרי פגעתי בהם קשות,,, לעומת זאת אני אמשיך לעודד וללמד רק את אלו שירצו להישתלב, ומי שיהיה מוכן ללמוד יבוא וילמד, היושבים על הגדרות וצועקים ,אינם חסרים לי ולכל אלו שכן רוצים להיפגש במסגרת החברתית מכובדת שבה התחלנו, אדרבא שישתלבו במיפגשים משלהם ,,,אני לא אפריע להם ,, הם יכתבו תקנים משלהם יעשו תערוכות משלהם ישפטו את היונים שלהם לבד,יש מלא חנויות לגביעים והם יכולים לקנות לכל היונים שלהם פרסים ולדאוג שיהיה כתוב עליהם מקום ראשון,,,למכור בכסף טוב ,,אני הרי לא מבין כלום ממילא ,אך מי שירצה ללמוד שיפוט אמיתי ,אני בשמחה אנחה אותו ואלמד אותו לשפוט ,וכשיסיים להיתמחות,, יבחן ויוסמך רשמית ע"י האגודות כשופט טימלרים מוסמך ,אני הבנתי את האג'נדה של כל המלינים והבנתי שאיני רצוי על ידם, אז אני לא אפריע להם,

אשמח אם לא ינסו להישתלב בפעילויות שבהם אני נימצא , זו מדינה חופשית ואני בטוח שהם כבר יודעים הכל ממילא,, אז למה להם להישתתף במקומות שם אני נימצא כאחד שגרם לכל הבעיות, צר לי על אלו שניסחפים לדרך ללא מוצא , אך אשמח לראות שהם מיתאגדים בעצמם וסוף סוף יעשו משיהו מועיל לענף ועוד יותר אשמח, אם יעשו זאת יותר טוב ממה שנעשה עד כה,,,,מועדים לשמחה,,, שנה טובה ורק בשורות טובות,מקותי
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
בנימין

שליחה על ידי בנימין »

שלום קותי התקן בסדר גמור לא צריך לשנות כלום בתקן
שלח תגובה