טימלר שנחתה אצלי בטעות
-
טימלר שנחתה אצלי בטעות
איך הרמה שלה קותי
- קבצים מצורפים
-
- תמונות מהאיי פון 029.png (150.99 KiB) נצפה 2469 פעמים
-
Re: טימלר שנחתה אצלי בטעות
הביאו לי זכר בישבילה
- קבצים מצורפים
-
- תמונות מהאיי פון 031.jpg (105.84 KiB) נצפה 2468 פעמים
איציק שלום ממה שניראה בתמונה קווי המתאר של היונה ניראים בסדר גמור אלא שעל פניו ניראות מספר נקודות שכדאי שתשים לב
והם צבע המקור כהה כשאנו בהעדפה לבהיר כך גם טבעות העיין צריכות להיות בהירות וצבע העיין בשאיפה לבהיר יותר,בסה"כ יונים נאות אך כניראה שבעברן הגנטי הוכלאו עם ריזים או סורו ומכאן באים הדברים והתכונות אותן ציינתי ,
כדי להמשיך במגמת השיפור יש לזווג אותם עם יונים שחורות שכבר בעלות בתכונות שאנו מחפשים,
בהצלחה בגידול הטימלר הישראלי האתגר הוא גדול ויש לך בסיס להצליח,מספיק להשקיע את כל הזמן בפרסיות תראה מה יש לנו עם איראן היום
והם צבע המקור כהה כשאנו בהעדפה לבהיר כך גם טבעות העיין צריכות להיות בהירות וצבע העיין בשאיפה לבהיר יותר,בסה"כ יונים נאות אך כניראה שבעברן הגנטי הוכלאו עם ריזים או סורו ומכאן באים הדברים והתכונות אותן ציינתי ,
כדי להמשיך במגמת השיפור יש לזווג אותם עם יונים שחורות שכבר בעלות בתכונות שאנו מחפשים,
בהצלחה בגידול הטימלר הישראלי האתגר הוא גדול ויש לך בסיס להצליח,מספיק להשקיע את כל הזמן בפרסיות תראה מה יש לנו עם איראן היום
קותי אהרון
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
מנהל אתר יונים בישראל
054-4466060
-
זכר נחמד מאוד.. דרך אגב מי המגדל שנתן לך אותו אולי יש לו דברים יפים להוציא כי גם אני מחפש עכשיו שחורים
-
יש לו כמה צעירים שהוא מעוניין להוציא אני יעלה תמונות
בגדול הבנתי שהוא קנה אותם ליפני כמה שנים מנחלת יהודה בראשון אבל לא זכור שם המגדל שמכר לו אותם ניראים דווקא יפיפייםהשחורים שלו
בגדול הבנתי שהוא קנה אותם ליפני כמה שנים מנחלת יהודה בראשון אבל לא זכור שם המגדל שמכר לו אותם ניראים דווקא יפיפייםהשחורים שלו
-