תערוכת יונים ארצית,
Re: תערוכת יונים ארצית,
יישר כוח חברים. שמעון אני לא חושב שאתה וחוגי צריכים לתת יותר מאחרים, אחרי שתברר את המחיר נעשה חלוקה שווה של העלויות.
בברכה, דני
בברכה, דני
דני סייג- 0528-752160
ערב טוב לכולם.
אין לי שום אינטרס לא באגודה הדרומית ולא בטימלרים.
הארץ שלנו קטנה גם ככה, ובמקום לאחד מפצלים.
אני לא מבין מה הבעיה שלכם להרשם גם למועדון הדרומי,ראו בזאת דמי שכירות לכלובים שכבר קיבלתם ועוד תקבלו.
למה צריך לעשות עניין מ 150 שקלים ( הרי כשאתם מוכרים טימלרים אתם לא מתביישים לבקש עליהם כסף וכסף טוב נכון?)
אם אפשר להשאיל למה לקנות?
חוגי אני חושב שאם יש לך כמה אלפי שקלים מיותרים אפשר לבזבז אותם על דברים יותר חשובים למגדלי הטימלרים למשל:
1) אפשר ללכת לבית דפוס ולהוציא חוברת צבעונית יפה ואיכותית המתארת את הטימלר הישראלי בתוספת ציור של הסטנדרט
ודוגמאות לטעויות בטימלר הישראלי, רשימת מגדלים מובילים וכו וכו.
2) אפשר להזמין טבעות מיוחדות עם כיתוב מיוחד למועדון הטימלר הישראלי,ליבא תוספי מזון מיוחדים ותרופות ולמכור אותם לחברי המועדון במחיר הקרן......ועוד הרבה דברים יפים
וכל זה במקום ערימה של כלובים שכבר יש במילא.....
אין לי שום אינטרס לא באגודה הדרומית ולא בטימלרים.
הארץ שלנו קטנה גם ככה, ובמקום לאחד מפצלים.
אני לא מבין מה הבעיה שלכם להרשם גם למועדון הדרומי,ראו בזאת דמי שכירות לכלובים שכבר קיבלתם ועוד תקבלו.
למה צריך לעשות עניין מ 150 שקלים ( הרי כשאתם מוכרים טימלרים אתם לא מתביישים לבקש עליהם כסף וכסף טוב נכון?)
אם אפשר להשאיל למה לקנות?
חוגי אני חושב שאם יש לך כמה אלפי שקלים מיותרים אפשר לבזבז אותם על דברים יותר חשובים למגדלי הטימלרים למשל:
1) אפשר ללכת לבית דפוס ולהוציא חוברת צבעונית יפה ואיכותית המתארת את הטימלר הישראלי בתוספת ציור של הסטנדרט
ודוגמאות לטעויות בטימלר הישראלי, רשימת מגדלים מובילים וכו וכו.
2) אפשר להזמין טבעות מיוחדות עם כיתוב מיוחד למועדון הטימלר הישראלי,ליבא תוספי מזון מיוחדים ותרופות ולמכור אותם לחברי המועדון במחיר הקרן......ועוד הרבה דברים יפים
וכל זה במקום ערימה של כלובים שכבר יש במילא.....
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
בדיקות לגילוי מוקדם של טפילים וזיהוי מחלות יונים
חיסונים (ניוקאסל, סלמונלה)ותילוע.
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
מדביר מוסמך - יעוץ ופתרון בעיות מזיקים בשובך ( כינים,זבובים,אקריות,עכברים וחולדות).
דובב- 0506241432
0542130121
-
בוקר טוב ... לדעתי כול ענין הפיצול בין המועדונים לא רלונטי לגבינו.ואין פה ענין של כסף.אני פשוט לא רוצה להיות תלוי באף אחד.אנחנו מקימים תערוכת גזע.גזע אחד הטימלר הישראלי.ואני לא רוצה לקיים תערוכות מתי שהמועדונים עושים.ובתנאים שלהם.ולא לשכוח שמגדלי הטימלר הם מכול הארץ ולא מחולקים לדרום צפון.
ערב טוב .
דובב אתה לא מדייק כלל , נושא הכסף ממש לא הבעיה שלנו אנו רוצים להמשיך ולהטמיע את המסורת של תערוכת הטימלר הישראלי .
את הכסף שלי בטח שלא אתה תגיד לי אך לבזבז .
דובב אתה לא מדייק כלל , נושא הכסף ממש לא הבעיה שלנו אנו רוצים להמשיך ולהטמיע את המסורת של תערוכת הטימלר הישראלי .
את הכסף שלי בטח שלא אתה תגיד לי אך לבזבז .
חוגי נחום
057-8151086
057-8151086
שימעון הבנתי את טענותיך.
חוגי, הצעתי הצעה כללית, אתה לא צריך לקחת אותה אישית.
הכסף שלך הוא לא מענייני .....בזבז איפה מתי ואיך שאתה רוצה,
ועל אף פי כן ולמרות זאת ......אני שומר לעצמי את הזכות לבטא את דעותי גם אם הן אינן מתאימות לתפישתך.
חוגי, הצעתי הצעה כללית, אתה לא צריך לקחת אותה אישית.
הכסף שלך הוא לא מענייני .....בזבז איפה מתי ואיך שאתה רוצה,
ועל אף פי כן ולמרות זאת ......אני שומר לעצמי את הזכות לבטא את דעותי גם אם הן אינן מתאימות לתפישתך.
ייעוץ באחזקה ופתרון בעיות בשובך
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121
הכנת השובך לעונת הריבוי
דובב- 0506241432
0542130121
שכל מגדל יתן 500 שקל וניגמור את הסיפור של הכלובים
-
צודקים בכל מילה אני חושב שצריך היה לעשות את הקניה הזאת כבר מזמן
אבל זה לא מסתכם רק בכלובים . מה עם שולחנות להעמיד את הכלובים, מנעולים, מפות, ו......
ומי יהיה מוכן לאכסן את כל המלאי, זה המון ציוד
צריך לחשוב על הכל
על כל החלטה אני בפנים
יום טוב מוטי וייצמן
אבל זה לא מסתכם רק בכלובים . מה עם שולחנות להעמיד את הכלובים, מנעולים, מפות, ו......
ומי יהיה מוכן לאכסן את כל המלאי, זה המון ציוד
צריך לחשוב על הכל
על כל החלטה אני בפנים
יום טוב מוטי וייצמן
מוטי וייצמן - מגדל טימלרים - סורו,ריזים,מיסקים,עמברים,צהובים,שחורים,לבנים,אדומים,כסאנים ועוד .....0508262155
moty_yonim@walla.com
moty_yonim@walla.com